Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #8
De keuzestrijd van Caroline

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Caroline
Leetnaam: Caroline
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Berend-Jan, ben ik even blij dat ik een meisje ben.
Huidige functie bij LeetFM:  DJ
Levensmotto: Niet nadenken, gewoon doen.
Mijn grootste idool: Beyoncé
Ik kan echt niet leven zonder: Mijn bed, ofcourse
Ik heb een hekel aan: Heb je even? Hier komt de opsomming: Huilende kinderen in het openbaar, mensen die tegen jou heel aardig zijn maar achter je rug om je helemaal zwart maken, mensen die alles afkeuren wat je doet, mensen die verhalen verdraaien, mensen met een negatieve uitstraling, mensen die bij alles nadenken voordat ze iets doen, beterweters en eten dat koud bezorgd wordt.
Hiervoor kun je mij wakker maken: Je kunt het proberen voor kipnuggets, maar mij wakker maken is op eigen risico.
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Dingen waar ik al teveel van heb, bijvoorbeeld kleding.
Ik koos voor LeetFM, omdat: Ik toe was aan een nieuwe, frisse start. Bij LeetFM kende ik bijna niemand en daarom leek het mij een goede plek om opnieuw te beginnen. Gelukkig heb ik geen spijt van mijn keuze, want bij LeetFM is het ontzettend leuk.

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Mijn absolute droombaan is piloot, helaas zal deze droom nooit uitkomen. Het lijkt mij ontzettend gaaf om over de hele wereld te vliegen, je ziet zoveel van de wereld en dat lijkt mij echt ge-wel-dig! Helaas ben ik heel slecht in alles dat eindigt op –kunde (dus scheikunde, wiskunde en natuurkunde) en hier moet je goed in zijn mocht je piloot willen worden.

Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Dan zou ik naar Australië vliegen. Ik wil zo onwijs graag een keer een roadtrip door Australië maken en dan als kers op de taart een koala knuffelen, koala’s zijn zo schattig en ik wil echt al van kleins af aan een koala knuffelen.


Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Ik zou de €100.000 doneren aan KIKA. Kanker is één van de ergste ziektes die er is en ik vind het verschrikkelijk om te zien dat jonge kinderen er onder leiden. Jonge kinderen verdienen een mooie jeugd, waarin ze lekker kunnen buitenspelen en de wereld kunnen ontdekken met hun eigen handen. Kanker hoort daar absoluut niet bij.

Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Mijn grootste wens is denk ik toch een wereldreis maken. Reizen is één van de leukste dingen die er zijn. Ik wil graag de hele wereld rond gaan en alles ontdekken. Ik zou graag willen beginnen op Timesquare en eindigen midden in het prachtige Groningen.
 

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Ik zal mijn lieftallige ikea knuffel genaamd Jimmy meenemen. Het klinkt misschien raar, maar zonder Jimmy slaap ik echt minder goed haha. Hij is al sinds mn zesde bij me en daarom zal ik hem meenemen.

Liever niet kunnen proeven of liever niet kunnen ruiken?
Liever nooit meer kunnen ruiken, als je niet meer kunt proeven dan kun je dus ook nooit meer lekker eten of lekker luxe uit eten gaan. Je proeft het eten niet, dus dat zou echt verschrikkelijk zijn.

Liever alles zeggen wat je denkt of liever elke dag maximaal  een kwartier mogen praten?
Liever alles zeggen wat je denkt, een kwartier is écht te weinig. Ook al denk ik niet dat ik veel vrienden maak als ik alles ga zeggen wat ik denk…

Liever een sneeuwpak dragen in de woestijn of liever in een bikini door de sneeuw?
Liever een bikini in de sneeuw, ik kan totaal niet tegen extreme hitte en ik zal echt out gaan in de woestijn als ik een sneeuwpak aan zal hebben.

Liever teruggaan naar het verleden of liever de toekomst kunnen zien?
Liever in de toekomst kijken, want ik ben heel erg benieuwd hoe ik ben over tien jaar.

Liever nooit meer ‘sorry’ zeggen of liever nooit meer ‘ik hou van je’ zeggen?
Nooit meer ‘sorry’ zeggen. ‘Ik hou van je’ zijn dé magische woorden en die moet ik natuurlijk nog wel uit kunnen spreken… ;)




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid