Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Contest #1.6 (SF2)
In deze reeks nemen 8 artiesten het tegen elkaar op! Wie van hen zal het winnen? Dat bepalen jullie!

Sydney

Muziek Wereld

25/04/2024, 20:30

Pixelarts door Wishky

0

0

Het is tijd voor de tweede halve finale van dit seizoen van “the contest”! Vorige keer zagen we hoe Bernice West de strijd aanging tegen We Three. Wie van hen zal de finale halen? Deze week nemen Purple Kiss en As December Falls het tegen elkaar op! Zijn jullie net als ik benieuwd naar de liedjes? Lees dan zeker snel verder!


Uitslag

Vorige keer zagen we Bernice West en We Three weer allebei terug. Echter kan er maar een van deze twee doorgaan naar de finale. 

Dat is met maar liefst 67% van de stemmen… Bernice West geworden!


Kandidaten 

As December Falls

As December Falls is een pop punk groep uit Engeland.De band werd in 2014 opgericht en bestaat uit leadzangeres Bethany Curtis, gitarist Ande Hunter, basgitarist Timmy Francis en drummer Lukas James. Timmy is het hart en ziel van deze band, dankzij hem is deze band namelijk ontstaan. 

 

 

Purple Kiss

Purple Kiss is een Zuid-Koreaanse meidengroep. De groep bestaat nu uit de 6 leden, Na Go-eun, Dosie, Ireh, Yuki, Chaein en Swan. Purple Kiss is al actief sinds 2020. Voorheen bestond de groep uit 7 leden, helaas heeft Park Ji-eun de groep moeten verlaten wegens gezondsheidsproblemen. De naam van de groep is onstaan door het woord paars, dat voor hen bestaat uit meerdere kleuren en kiss dat liefde aantoont. Kortom is de betekenis van hun groep liefde overbrengen aan de hand van verschillende kleuren muziek. 

 

 


Nummers

As December Falls - Ride 

Dit nummer werd uitgebracht in 2019. Dat is alweer 5 jaar geleden. Toch denk ik dat dit lied nog eens goed laat zien wie deze band is. Het lied Ride gaat namelijk over de favoriete bar van de band in Nottingham, genaamd “Ride”. Deze bar ging toendertijd dicht. Vandaar dus dit nummer als eerbetoon aan de bar waar ze graag kwamen.

 

Purple Kiss - BBB

BBB is de eerste single van hun nieuwste album BBX, dat nog niet zo lang geleden is uitgebracht. Swan, een van de leden van Purple Kiss heeft meegeholpen aan het schrijven van dit lied. De videoclip is ongeveer een maand geleden uitgebracht en ik raad jullie dus ook aan om deze zeker te bekijken! 

 

 

Beluister Ride en BBB via een streamingsdienst en laat zeker weten wat jij ervan vindt in de reacties!


Stemmen 

Dan is het nu tijd dat jullie je stem uitbrengen! Beluister beide nummers heel goed en maak jouw keuze voor jezelf uit welke artiest door mag naar de finale! Volgende week maak ik de uitslag bekend en gaan we zien tegen wie Bernice West de finale opneemt! Laat ook zeker jouw mening achter in de reacties!

In het geval dat het gelijkspel wordt neem ik de beslissende stem, deze zal ik van tevoren al doorgeven aan een LeetMusic medewerker, zodat mijn keuze ook op een eerlijke manier is gemaakt

Poll: The Contest 1 (SF2)
The Contest 1 (SF2)

As December Falls - Ride
0%
Purple Kiss - BBB
100%
Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid