Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
UITSLAG PIXELAAR SOLLICITATIES!
Hier lees je de uitslag van de pixelaar sollicitaties!

Willie

LeetMusic

0

0

Misschien is het je niet echt opgemerkt.. Maar de laatste weken stonden onze pixelaar sollicitaties open voor nieuwe talenten! Super leuk natuurlijk. Maar wie zijn het dan geworden? Dat zie je hieronder!

Degene die ons team mogen gaan versterken met hun geweldige, creative, waanzinnge, fantastische pixelkrachten zijn geworden;

  • Berbilio
  • Texano

Texano kennen de meeste van jullie al.. Texano is namelijk al deejay bij LeetFM! Maar Berbilio is voor ons een nieuw gezicht in het team! Wil je ze beter leren kennen? Onze Berbilio en Texano? Dat kan, 'k heb namelijk al een mini interview met beide pixelaars gehad! Ik heb ze hier gevraagd hoe ze het vinden dat ze zijn aangenomen, waarom ze hebben gesolliciteerd en of ze kort wat over zichzelf wouden vertellen!


Berbilio zei: He, ik ben Berbilio en ben 18 jaar oud! Ik hou van pixelen en bouwen in mijn vrije tijd.. Ik speel al retro's sinds mijn 10 jaar en heb gewerkt voor een ander retro als pixelaar, eventteam lid, bouwteam lid en bouwteamleidster. Om mijn bouwwerken te delen met anderen heb ik een eigen twitter account.

Onze Texano zei: Stel jezelf voor? Moet dat nou echt? Ik ben niet echt nieuw in het team, ik ben al 6 maanden deejay namelijk! Maarja.. Ik ben Texano, 18 jaar en mijn echte naam is Dylan. Ik speel al vanaf 2012 Leet,ik ben super cool en ik kan letterlijk alles maken wat je me vraagt, en op dit moment leer ik 3d animaties maken wat nog best lastig is me hobbies zijn, radio maken grafisch design, gamen, uitgaan en scouting. Ik vind het super cool dat ik ben aangenomen als pixelaar, ik doe het ondertussen al 6 jaar als hobby met een 6 maanden pauze er tussen maar ik vind het echt tof. Ik probeer voor jullie het mooiste van het mooiste te maken.

 

Liever toch geen pixelaar worden?

Toch liever een andere leuke functie binnen LeetFM? Neem dan een kijkje op de vacature pagina om te kijken of jouw droomfunctie open staat! Zo niet? Dan zul je helaas eventjes geduld moeten hebben en natuurlijk het nieuws checken, hier zal je altijd het laatste nieuws lezen over geopende sollicitaties!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid