Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Show: De Hits van Toen!
Alles over deze nieuwe show...

Willie

LeetMusic

0

0



Vanaf zaterdag 15 juli 2017 is er weer een 'nieuwe' show bij LeetFM . Beter gezegd, de show is terug van weggeweest. Na het succes van deze show in 2016 is er besloten om deze show weer volledig terug te brengen naar LeetFM, alsof het nog nooit weggeweest is. In dit artikel lees je alles over deze show, zodat je het nooit hoeft te missen.

Wat houdt de show in?

De titel verklapt al veel, tijdens deze show draaien wij de muziek van toen. Dan hebben we het niet over ‘toen’ als in vele jaren geleden zoals de 90’s, 80’s, 60’s, maar we zoeken het iets recenter. Het zijn de hits van toen, als in jouw jeugdjaren. Wat waren de populaire platen die jij mee kon blèren als kind of wat zijn de nummers die in je opkomen wanneer je denkt aan het jaar 2012, 2011, 2010 etc.? Welke herinneringen draag je mee voor het leven? Wat waren de rages uit jouw jeugd? Waar schaam jij je stiekem wel een beetje voor als je terug denkt aan die tijden van toen? Deze show staat volledig in het teken van herinneringen maken, ophalen en delen! Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd!

Wanneer kun je deze show beluisteren?

Deze show is onlosmakelijk verbonden met het weekend, dus lekker makkelijk om te onthouden. Wie weet krijg je de gelegenheid om tijdens het uitgaan nog eens wat leuke herinneringen te delen met je vrienden die je tijdens de show gehoord hebt of juist nog eens de fotoboeken van zolder te halen om eens te checken of het inderdaad zo was.  Herinneringen maak je en deel je. Wees onderdeel van de show en geniet elke zaterdagavond van 20:00 tot 21:00 van De Hits van Toen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid