Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie's Kerstkaartje! ~ 2023
In dit artikel hebben een aantal medewerkers een kerstwens geschreven speciaal voor Willie!

Nova

LeetMusic

26/12/2023, 14:00

Pixelarts door Marit

2

2


Lieve luisteraars,

🎄Merry Christmas! Het jaar is bijna ten einde, bij kerst horen natuurlijk kerstkaartjes. Nu heeft het team van LeetMusic speciaal voor Willie een kerstkaartje geschreven! 🎄 



Jolanda: 

Lieve Willie, het aftellen met jou voor of na een uurtje op de radio is altijd heel fijn. Ik wens je fijne kerstdagen toe. En mogen we nog vaak na elkaar draaien. ;)


Jesse: 

Hey Willie, ik wens je fijne feestdagen en alvast een zeer gelukkig 2024! We gaan er een topjaar van maken met nieuwe artikelen, veel gelach. En owja, nieuwe muziek! Geniet ervan maat en drink niet te veel bier he ;)


Solardo:

Dag Willie, natuurlijk mag ik niet vergeten om de beste mascotte ooit het beste te wensen voor het nieuwe jaar en natuurlijk hele fijne feestdagen! We love you Willie, we do!


-Ferry-: 

Beste Willie, Ik hoop dat mijn kerst wens aankomt, het waait hier stevig in de domstad, je hebt een goed jaar achter de rug met dikke hits en goede bangers, ga volgend jaar zo door zodat heel leet van jou uurtjes kan genieten. 

Vrolijk kerstfeest, DJ -Ferry-


Romyy:

Lieve Willie, hopelijk heb je lekker vrij met kerst en kun je met Oma Van Willie kerst vieren. Ik gun je een prachtige kerst, met veel gezelligheid en veel muziekjes en dansjes. Wat moeten we toch zonder jou Willieke! Je bent de beste! ♥️Love you lots topper een hele fijne kerst en oud en nieuw gewenst! ♥️


.Laraa.:

Schenk de glazen maar vol, want Kerstmis en Nieuwjaar komen er weer aan! Ik wens jullie fijne feestdagen en een stralend Nieuwjaar. Hopelijk mogen al jullie wensen uitkomen en maken we samen weer een feestje van bij LeetMusic.


Virtualic:

Hey William, De allerbeste wensen voor 2024 . Geniet van alle lekkere kerstdiners en samen knallen we door in het volgende jaar!


Dit waren de kerstwensen voor Willie, namens het leetmusic team wensen wij jou een prettige jaarwisseling. En wie nog derde kerst viert, geniet er van! Tot volgend jaar!

 

Sem.

03/01/2024, 20:47

Leuk Artikel!!!!!!!

.Laraa.

26/12/2023, 22:00

Fijne (muzikale) feestdagen allemaal!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid