Nu LIVE Bouke
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #6
De keuzestrijd van Shelly

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

 Naam: Shelly
 Leetnaam: Shelly
 Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Corne
 Huidige functie bij LeetFM: DJ
 Levensmotto: Voel jezelf, niemand gaat t voor je doen
 Mijn grootste idool: Tonystar
 Ik kan echt niet leven zonder: Eten
 Ik heb een hekel aan: Mensen die niet te vertrouwen zijn
 Hiervoor kun je mij wakker maken: Tabouleh
 Ik geef mijn geld het liefst uit aan: Schoenen
 Ik koos voor LeetFM, omdat: Het een radio is die mij uitdaging kan blijven bieden en waar ik  kan blijven  groeien. Het leren gaat nooit over hier en het is natuurlijk een heel gezellig team.

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Stewardess, en dat is ook iets wat ik ga worden. En dit is al een droombaan voor mij vanaf kleins af aan. Altijd als ik op Schiphol rondloop en de stewardessen zie heb ik bewondering voor ze. Het is geen makkelijke baan wat vele denken, het is een baan vol onvoorspelbaarheid. Je komt allerlei culturen uit de hele wereld tegen, en elk heeft een andere aanpak nodig. En ja je ziet ook een hoop van de wereld en dat maakt het voor mij de baan van mijn dromen.

Als je één ding mocht noemen van je bucketlist die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Parachute springen uit t vliegtuig, dat is iets wat al héél lang op mijn bucketlist staat. En dit is iets waarmee ik mijn hoogtevrees kan overwinnen.

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

KWF Kankerbestrijding, kanker is een ziekte die veel in mijn familie heeft gespeeld en waaraan ik mijn opa en oma verloren ben.

Toelichting: KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel van KWF: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werven ze fondsen waarmee ze onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.

Wat is jouw grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Op dit moment is dat mijn vliegstage bij TUI, maar daarvoor moet ik nog heel wat inspanning leveren. En ik wil héél graag een vliegstage doen en dit is de enige Nederlandse maatschappij die vliegstages aanbiedt.

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, maar je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Zonder twijfel mijn bed. Mijn bed ligt lekkerder dan die gevangenisbedjes met die dunne matrasjes.

Liever altijd natte sokken hebben of liever altijd een steentje in je schoen die je er niet uit krijgt? Liever natte sokken dan elke keer pijn aan je voeten. Natte sokken vind ik niet zo heel erg. Het voelt wel een beetje vies, maar het is dragelijker dan elke keer dat rot steentje.

Liever als eerste sterven van je vriendengroep of liever als laatste sterven van je vriendengroep? Liever als eerste. Ik zou de mentale pijn niet aankunnen om als laatste te moeten sterven.

Liever gedachten kunnen lezen of liever kunnen teleporteren?
Sowieso kies ik voor teleporteren. Ik wil namelijk niet weten wat een mens allemaal denkt. Nee, dat hoef ik écht niet te weten.

Liever knipogen na elke zin of liever elke zin twee keer zeggen?
Knipogen. Dat valt minder op dan elke zin twee keer zeggen. Een knipoog  duurt namelijk maar een fractie van een seconde. En misschien sla je nog wel een leuke jongen aan de haak ;).

Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?
Duidelijke foundationrand. Ik heb van mijzelf al rode wangen die ik niet helemaal weggewerkt krijg en als ik dan ook nog eens te heftige blush ga opbrengen dan ben ik een clown. En een foundationrand kan je nog wel verbergen door een shawl om te doen of een coltruitje.




Elke week verschijnt er via het Twitteraccount van LeetFM een poll, waarmee jij jouw keuze kunt maken. Deze poll zal één vraag weergeven die in de eerst volgende editie voorbij komt. Zo kun je jouw keuze ook nog eens vergelijken met deze van een LeetFM medewerker. De uitslag van de poll verschijnt dan hieronder in het artikel. Houd dus zeker de Twitter in de gaten en ga de keuzestrijd aan.

Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid