Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Olympische Winterspelen 2018 - Programma Nederland
Programma van de Nederlandse sporters!

Willie

Evenementen

0

0

Vandaag is het dan ein-de-lijk zover! De Olympische Winterspelen 2018 zijn officieel begonnen in Pyongyang (Zuid-Korea). De komende weken krijgen de sporters een wereldwijd podium om hun talent te vertonen. 

Namens Nederland doen dit jaar 34 sporters mee in 4 sporten, namelijk: schaatsen, Shorttrack, Skeleton en Snowboarden. Om onze sporters zo goed mogelijk aan te moedigen, wil je vast en zeker wel weten wanneer deze helden op het podium verschijnen. In Pyongyang is het acht uur later en daardoor zullen de tijden soms wat raar uitkomen, maar de organisatie van het evenement heeft zoveel mogelijk rekening gehouden met de landen. Hieronder staat het programma voor de Nederlandse sporters.

Let op: Dit programma is zoals alle sporters beginnen. De finales zijn er niet in opgenomen, mocht een Nederlander eraan deelnemen. In een ander artikel zal de medaillespiegel te zien zijn en daar verschijnen ook updates over de prestaties van de sporters.

Ga jij de olympische spelen volgen en wie is jouw favoriete sporter? Laat het ons weten!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid