Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie's Weetjes #18
Neem jij mee een kijkje achter de muziek samen met Willie?

Nova

Muziek Wereld

24/09/2023, 20:00

Pixelarts door Wishky

2

2


Raad eens, Willie heeft een paar leuke weetjes opgezocht!

Wie van muziek houdt, wil daar natuurlijk zoveel mogelijk van te weten komen. Neem jij een kijkje achter de muziek?


  • Wist je dat: Toen Post Malone 9 jaar oud was verhuisde hij naar Grapevine in Texas, omdat zijn vader de manager van een snackbar werd van de Dallas Cowboys. Post begon met gitaarspelen, waarna hij in 2010 auditie deed voor de band Crown the Empire. Hij werd afgewezen nadat een van zijn snaren tijdens de auditie knapte.

 

  • Wist je dat: Ariana Grande beschikt over de hoogste vrouwelijke zangstem. In de periode dat ‘Yours Truly' werd uitgebracht, werd Ariana vaak vergeleken met Mariah Carey, vanwege haar hoge stemgeluid, haar stembereik, het fluitregister (waar Mariah ook over beschikt) en overeenkomende muziekstijlen. Ariana vindt het zelf een "groot compliment" om met Mariah Carey vergeleken te worden, maar vermeldt er wel bij dat haar muziekstijl heel erg afwijkt van die van Mariah Carey. 


 

  • Wist je dat: Eminem, zijn eerste debuut ‘Soul Intent’, is waar maar 500 kopieën op de wereld van zijn, werd alleen op cassette uitgegeven en werd alleen gratis uitgedeeld op zijn eerste concert. Zijn moeder heeft later de laatste cassettes naar een benzinepomp gebracht om ze daar te verkopen. Zijn eerste soloalbum (oorspronkelijk uitgegeven op vinyl en cassette, daarna alleen nieuw uitgegeven bootlegs), 'Infinite' (1996), werd kort daarna uitgebracht. Maar 'Infinite' werd een flop en had weinig succes. Hij schreef enkele songs, waarna zijn succes begon. 

Dit was de achttiende editie van Willies weetjes. Volgende week is Willie weer terug met een paar leuke weetjes! Weet jij nog een leuk weetje? Dan mag je het toevoegen in reacties, wie weet zie je het wel verschijnen in de volgende editie! Toedelsss!!

virtualic

25/09/2023, 16:59

Wat leuk weer!

Sem.

25/09/2023, 09:37

Interessant...

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid