Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Who Is The One #4
Wie-o-wie is nou die verdachte? Weet jij het antwoord?

Celeste

Leet Weekblad

12/09/2023, 21:00

4

3


Uitleg:

“Who Is The One”, een nieuwe artikelreeks die gaat over een willekeurige LeetMusic medewerker. Tijdens een artikel worden er verschillende hints gegeven die leiden naar deze medewerker, maar pas op! Vind jij de juiste hints of wordt jij toch misleid? Raad de medewerker en win 25 belcredits! 


Winnaar + Interview:

The One van vorige week was niemand minder dan Jesse, ook wel bekent als Bollo de Beer! Natuurlijk is er een winnaar die naar huis gaat met die 25 beldukaten! De winnaar van vorige week is namelijk…  Attrayant !! Van harte gefeliciteerd met de 25 belcredits!

Achter de schermen hebben wij onze grote beer nog even geïnterviewd, lees hieronder waarom hij deze antwoorden gaf en vergeet ook zeker niet door te scrollen, want er is weer een One deze week!

Celeste: “Hey Jesse! Wat maakt jou nou zo’n grote voetballiefhebber? En wie is nou jouw favoriete speler?”


Jesse: “Het begon met mijn MBO opleiding sport en bewegen toen ik in jaar 2 zat, ik zat in een voetbalklas en na een paar maanden wist ik gelijk veel voetbal te kijken en ging ook veel praten over de uitslagen etc. Mijn favo speler is Kevin De Bruyne”


Celeste: “Oke interessant! Nu het compleet tegenovergestelde, je bent natuurlijk een gigantische snackfanaat zoals je zelf aangaf. Wat is nou jouw favoriete snack en waarom?”


Jesse: “Mijn favoriete snack is een frikandelbroodje, tis lekker met curry en tis lekker goedkoop””

Celeste: “Klinkt als een echte student, heb ik niks meer aan toe te voegen hahah. Jesse, bedankt!” 


Who Is The One

Deze echte tukker begon pas laat met een accent te praten. Gelukkig hoor je dat tijdens het zingen niet, want naast goede plaatjes maken kan ze ook nog eens fantastisch zingen! Zijn huisgenoten zouden er vast wat minder last van hebben, gezien ze op zichzelf woont. Je hebt haar misschien weleens voorbij zien rijden, want deze tukker is geen trucker, maar een echte scooterrijder! Mocht er iets voorbij vliegen op de scooter, dan weet je dat hij het is! Ze is nog niet erg lang actief op Leet, een jaartje pas. Echter valt ze wel echt op, niet te fel, maar alles wat ze draagt is pastel (dat rijmt hihi). Naast zingen en plaatjes draaien kan hij ook nog eens koken, en laat ze dat nou ook nog eens enorm leuk vinden. Het schijnt zo te zijn dat ze de bordopmaak erg goed doet! Deze keukenprinses veegt wel zijn bestek van te voren af, grappig heh?
 


Weet jij nou wie dit is? Laat het dan zeker weten in de comments en wie weet maak jij kans op die 25 belcredits! Net als Attrayant!

 

Kens

21/09/2023, 20:49

Ik denk ook dat het Romyyy is hihih ;$

Lotsie

16/09/2023, 11:11

Hmm, zou dit Romyy zijn?

Sem.

14/09/2023, 09:23

Ik weet het niet zeker... Maar ik denk dat het Rodi is!

virtualic

13/09/2023, 22:19

Congrats Attrayant & succes allemaal 👀

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid