Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie 8 Jaar [WINNAARS]
Willie is niet de enige met cadeautjes, want 3 Leets gaan ook met een geweldige prijs naar huis!

Lotsie

Evenementen

25/08/2023, 11:11

Pixelarts door Wishky

4

4

Het verjaardagsfeest van Willie is intussen voor iedereen voorbij, maar toch is er voor enkele Leets nog een verrassing! Ben jij hierbij?

Je ontdekt het in dit artikel!


Het is alweer een dikke week geleden dat Willie zijn achtste verjaardag vierde. Zoals je op de banner kunt zien heeft hij heel wat cadeautjes mogen ontvangen van al zijn vrienden. Hij is er echt heel blij mee!

Willie is echter niet de enige die cadeautjes krijgt, want zoals oma al beloofd had is er ook een presentje voor zij die hielpen met de voorbereiding van de festiviteiten - en stiekem ook de opruiming van oma’s huis, want waarom moet je haar kleren opruimen voor een verjaardagsfeest? - .

Uiteraard heeft iedere behulpzame Leet al heel wat coole badges ontvangen, maar er zijn drie gelukkigen die van oma een wel heel leuk cadeautje gekregen hebben! Wie zouden het zijn? Hieronder staan onze gelukkige winnaars met hun nieuwe aanwinst!

Onze Marije gaat aan de haal met een gigantische prijs, want zij mag de Reuze Draak mee naar huis nemen. Ghost kan nu samen met Willie naar de manege, want hij wint een Gouden Paard! Blijkbaar kregen sommige mensen toch hoofdpijn van het luide gezang voor Willie op het feestje, maar ter compensatie krijgen zij die er Migraine aan over gehouden hebben een Pot met goud om het doktersbezoek te compenseren.


Niet iedereen kan winnen helaas, hopelijk vond je het desondanks toch een leuk feestje en ben je er volgend jaar weer bij! Dat is toch dat wij, en vooral Willie, hopen!

Tot volgend jaar op Willie’s negende verjaardag!

Sem.

03/09/2023, 22:41

Leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesse

27/08/2023, 21:27

Gefeliciteerdddddddddd

virtualic

26/08/2023, 10:43

Origineel , congrats aan alle winnaars!

Nova

25/08/2023, 11:35

Gefeliciteerd winnaars!🎉

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid