Nu LIVE Jolanda
Luisteraars
Huidig nummer
The Contest #1 - QF1
In deze reeks nemen 8 artiesten het tegen elkaar op! Wie van hen wint deze contest? Dat bepaal jij!

Sydney

Muziek Wereld

18/08/2023, 20:00

Pixelarts door Wishky

4

3

In deze reeks zullen 8 verschillende artiesten het tegen elkaar opnemen in een contest! Voor de eerste editie van “the contest” heb ik zelf de 8 artiesten uitgekozen. De artikelreeks “Uit de Schaduw” schreef ik altijd met heel veel plezier, omdat ik daar minder bekende artiesten in het zonnetje heb gezet, dus hoe kan het ook anders, dat het thema van deze contest onbekende artiesten wordt!  Iedere week zijn er 2 artiesten die tegen elkaar zullen strijden. Wie van hen er door naar de halve finale zal gaan is aan jullie! Onderaan het artikel zal er iedere week een poll verschijnen waar jij jouw stem uit kan brengen! Laten we maar eens gauw kennis maken met de eerste 2 artiesten en de nummers die ik voor ze uitgekozen heb! 


Kennismaken

Claudia Faniello

De eerste artiest komt uit Malta! Eurovision fans kennen haar misschien wel al, want in 2017 mocht zij Malta vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dit deed ze met het nummer Breathlessly. Helaas bracht dit haar niet naar de finale. Claudia begon haar muziekcarrière op 12 jarige leeftijd, inmiddels is ze al 35. Bekend over de hele wereld is ze nog zeker niet en daarom doet zij mee aan deze contest! Op YouTube heeft ze nog maar liefst 1000 abonnees. Wie weet zal deze contest haar meer bekendheid geven! 

 

 

 

We Three

We Three is een groep die bestaat uit 2 broers en 1 zus. Zij werden bekend door hun deelname aan America’s Got Talent. Zelf had ik nog nooit van deze groep gehoord en ik denk de meeste van jullie ook niet. In 2018 brachten ze hun debuutalbum “We Three” uit en hiermee behaalde ze 155 miljoen streams op Spotify! Dat is nogal een heleboel, maar toch past deze artiest wel in het plaatje onbekend naar mijn mening. Wel zal deze groep te zien zijn in de Melkweg. 

 

 


Nummers

Claudia Faniello - Ġmielek

Zoals ik al benoemde is Claudia Faniello een zangeres uit Malta. Dus kan het ook niet anders dan dat we naar een Maltees liedje gaan luisteren! Ook al spreek je misschien geen Maltees, net als ik, dit nummer zal je toch raken. Dat komt namelijk door haar prachtige stem en de melodie.  De betekenis van Ġmielek is “Het is mooi voor jou”. Helaas kon ik verder niet zoveel informatie vinden over dit nummer. 

Beluister Ġmielek via een streamingsdienst en laat zeker weten wat je ervan vindt in de reacties!

We Three - 3 A.M.

Dit is een heel ander nummer dan dat we hebben gehoord van Claudia. Het nummer van Claudia komt wat rustiger over, terwijl dit meer een lied is om misschien wel op te dansen? 3 A.M. gaat dan ook over naar de club gaan en niet de verkeerde keuzes maken door het gebruik van alcohol. 

Beluister 3 A.M. via een streamingsdienst en laat zeker weten wat ervan vindt in de reacties!


Stemmen

Dan is het nu tijd dat jullie je stem uitbrengen! Beluister beide nummers heel goed en maak jouw keuze welke artiest door mag naar de halve finale! Volgende week maak ik de uitslag bekend en gaan we zien hoe 2 nieuwe artiesten het tegen elkaar opnemen. Laat ook zeker jouw mening achter in de reacties!

In het geval dat het gelijkspel wordt neem ik de beslissende stem, deze zal ik van tevoren al doorgeven aan een LeetMusic medewerker, zodat mijn keuze ook op een eerlijke manier is gemaakt

Poll: The Contest #1 (QF1)
The Contest #1 (QF1)

Claudia Faniello - Ġmielek
20%
We Three - 3 A.M.
80%

Lotsie

25/08/2023, 10:25

Ben al benieuwd naar de winnaar van dit eerste duel!

virtualic

23/08/2023, 20:15

ahh ik hou van deze reeeeks! ik zeg wel mn stem niet xo

Nova

19/08/2023, 00:01

Wat een leuke reeks tho! <3

JariBeat

18/08/2023, 23:40

FIRST! Jaa nieuwe reeeks wat leukk dit! Ik ga voor We Three - 3 A.M.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid