Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie ~ 8 Jaar!
Het is weer tijd voor een feestje bij LeetMusic, dit keer zoekt Willie's oma jullie hulp!

Nova

Evenementen

14/08/2023, 10:00

Pixelarts door Wishky

5

5

Het is een groot feest bij LeetMusic! De oma van Willie organiseert een feestje voor Willie zijn achtste verjaardag. Dat is superlief, maar er is een probleempje waardoor alles in het water dreigt te vallen: ze is een beetje vergeetachtig. Ze heeft jouw hulp nodig met het zoeken van alle benodigdheden om er een geweldig feest van te maken!


Om Willie zijn feest te organiseren moet natuurlijk het één en ander opgebouwd worden. De oma van Willie heeft gezien haar verwardheid jouw hulp nodig om de goede spullen te verzamelen in en rond haar huis. Jij als partyplanner gaat alle kamers af om de nodige spullen van de lijst af te vinken en het feest voor te bereiden.

Oma is niet zo goed met telefoons, maar ze is er toch in geslaagd een boodschap voor jullie in te bespreken:

 

“Hallo daar kinders, ik ben het, de oma van Willie! Jullie kennen mijn lieve kleinzoon vast wel. Hij wordt alweer 8 jaar oud, wat gaat de tijd toch snel. *pinkt een traantje weg* Op 17 augustus van 14 tot 23 uur is het weer zover, dan vieren we zijn verjaardagsfeest in de kamers van DeOmaVanWillie!

Er moet nog heel veel gebeuren, maar dat kan ik echt niet alleen! Kan jij me helpen organiseren? Ik heb alle benodigdheden al in huis, maar waar ook alweer? Ik ben ten einde raad en heb dringend versterking nodig om alles tijdig terug te vinden! Ik reken op de hulp van Willie’s beste vriendjes, en jij hoor daar ook bij Psst, je hoeft het niet voor niks te doen! Daaaag… Euh, hoe zet ik de telefoon weer uit? *hangt op*


 

Bij dit evenement houd je als het ware een hele huiszoeking bij Willie’s oma, maar niet met slechte bedoelingen natuurlijk! Het is aan jou om alle benodigdheden voor een spetterend feest bij elkaar te zoeken.

Zoals oma heeft gezegd hoef je het niet enkel en alleen voor Willie te doen, je kan zelf namelijk achteraf naar het feest komen en leuke prijzen winnen tijdens het voorbereiden! Per benodigdheid krijg je een leuke badge, net als op Willie’s kinderfeestje zelf - al ben je op achtjarige leeftijd toch al echt een stoere jongen hoor Willie -.

Iedereen die de eindkamer bereikt maakt nog kans op nog mooiere extra prijzen die oma voor jullie heeft klaargelegd… maar wat die prijzen zijn is ze alweer vergeten. Deze prijzen zullen achteraf geloot worden uit iedereen die Willie’s oma goed geholpen heeft.

Naast dit feest maken onze DJ’s er ook een feest van met de tal van gezellige uurtjes die tijdens het evenement zullen plaatsvinden. Na al die uurtjes van Willie is er immers budget genoeg om de beste DJ’s bij elkaar te sprokkelen en te betalen! Zij geven daarbij ook nog eens leuke prijzen weg.


Willie’s oma en het team van LeetMusic hopen jullie allemaal te zien in haar huis en op het prachtige feest met alle vriendjes van Willie!

Tot dan!

Dit evenement is mogelijk gemaakt door Merel, .Marieke, wishky, Lynnnnn, Yaki, Blame, Keet, Lotsie, Remy, Devona en Dewi!

 

.Laraa.

16/08/2023, 00:08

Wat wordt onze Willie groot, al 8 jaar!

Jesse

14/08/2023, 22:05

8 jaar alweer, man wat gaat de tijd toch snel zeg! Ik heb er veel zin in en hopelijk gaat Willie er een leuke dag van maken met ons! :)

Sem.

14/08/2023, 21:12

Zoveel zin in!!!!!!!!!!! 🎉

.Marieke

14/08/2023, 20:44

Yeaaaahhhh Willie alweer 8 jaarrrrrr, Zin in!

Azijn

14/08/2023, 16:48

Cant wait!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid