Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie's Weetjes #12
Neem jij mee een kijkje achter de muziek samen met Willie?

Nova

Muziek Wereld

13/08/2023, 20:00

Pixelarts door Wishky

2

2


Raad eens, Willie heeft een paar leuke weetjes opgezocht!

Wie van muziek houdt, wil daar natuurlijk zoveel mogelijk van te weten komen. Neem jij een kijkje achter de muziek?


  • Wist je dat: De meeste muziekstukken in een majeure toonsoort geschreven zijn omdat het aangenamer klinkt voor het menselijk oor? En wist je dat de eerste commerciële muziek opname ooit "Mary Had a Little Lamb" was, opgenomen in 1877?

 

  • Wist je dat: de Nederlandse zangeres Caro Emerald haar debuutalbum "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor" heeft uitgebracht in 2010 en het het best verkochte album in Nederland was in 2010, 2011 en 2012? Ook heeft de Nederlandse DJ Tiësto ooit de Olympische Spelen geopend met een optreden in Athene en is de Nederlandse rapper Lil' Kleine de jongste artiest ooit die op nummer 1 stond in de Nederlandse Top 40.


 

  • Wist je dat: Whitney Houston de meest bekroonde vrouwelijke artiest aller tijden is? Ze heeft meer dan 400 onderscheidingen ontvangen, waaronder 6 Grammy Awards, 2 Emmy Awards, 30 Billboard Music Awards en 22 American Music Awards. Houston was een getalenteerde zangeres en actrice en heeft veel bekende nummers uitgebracht, waaronder "I Will Always Love You", "Greatest Love of All" en "I Wanna Dance With Somebody".

Dit was de twaalfde editie van Willies weetjes. Volgende week is Willie weer terug met een paar leuke weetjes! Weet jij nog een leuk weetje? Dan mag je het toevoegen in reacties, wie weet zie je het wel verschijnen in de volgende editie! Toedelsss!!

 

virtualic

17/08/2023, 14:46

Wist je dat.. willie vandaag 8 jaar wordt?

Sem.

14/08/2023, 21:22

Wat een leuke weetjes van Willie👍🏻

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid