Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie's Weetjes #11
Neem jij mee een kijkje achter de muziek samen met Willie?

Nova

Muziek Wereld

06/08/2023, 20:00

Pixelarts door Wishky

2

4


Raad eens, Willie heeft een paar leuke weetjes opgezocht!

Wie van muziek houdt, wil daar natuurlijk zoveel mogelijk van te weten komen. Neem jij een kijkje achter de muziek?


  • Wist je dat: Dua Lipa en chef-kok-model Isaac Carew vormden twee jaar, van 2015 tot hun breuk in februari 2017, een koppel. Volgens Carew eindigde hun relatie omdat ze wegens hun jobs niet genoeg tijd hadden voor elkaar. In de zomer van 2017 ontmoette Dua de frontman van de band Lany, Paul Jason Klein. Na een relatie van vijf maanden ging het koppel in januari 2018 uit elkaar.

 

  • Wist je dat: Wist je dat de componist Mozart zijn huisdieren namen gaf zoals "Pimperl" en "Schnurri"? En wist je dat het eerste nummer dat ooit op een iPod werd afgespeeld "Stuck in a Moment You Can't Get Out Of" van U2 was?


 

  • Wist je dat: Meghan Trainor op jonge leeftijd al geïnteresseerd was in muziek; ze schreef, nam op en produceerde drie in eigen beheer uitgebrachte akoetische albums, Meghan Trainor (2009), ‘’I'll Sing with You and Only" 17 (2010). Ze begon met het schrijven en produceren van liedjes voor andere artiesten in 2013. 

Dit was de elfde editie van Willies weetjes. Volgende week is Willie weer terug met een paar leuke weetjes! Weet jij nog een leuk weetje? Dan mag je het toevoegen in reacties, wie weet zie je het wel verschijnen in de volgende editie! Toedelsss!!


 

Fais

07/08/2023, 18:19

Leuk om deze weetjes te ontdekken! Muziek zit vol verrassingen en geschiedenis. Interessant hoor! 🎶🎵

virtualic

06/08/2023, 20:26

Wat heb ik weer bijgeleerd!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid