Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Chili
Last but not least, een van onze pittigste bestemmingen!

Lotsie

Muziek Wereld

10/07/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

4

3

Hier zijn we weer! Er was wat turbulentie in de vorm van examens en Willie die aan de knopjes van de website heeft gezeten, waardoor we beslist hebben de reis even stop te zetten. Maar nu zijn we er weer, voor de laatste keer met een epic bestemming.

Jij gaat toch ook mee op deze laatste reis, niet?


Voor deze laatste keer heb ik een verre bestemming uitgekozen. En pas op, want het wordt pittig! We gaan namelijk genieten van… Chili!

 

ULTRA SOLO ~ Paloma Mami, Feid, Pailita, De la Ghetto, Polimá WestCoast
Paloma Mami is een Chileense zangeres die haar carrière nog maar heel recent startte, namelijk in 2019. Dit deed ze vlak nadat ze na twee afleveringen uit een talentenshow was gestapt. Dit nummer werd uitgebracht in 2022 en gaat over het einde van een relatie. Er wordt gezongen over dat het triest is je ex met een ander op sociale media te zien verschijnen. Iets dat de dag van vandaag toch wel mogelijk is…

 

Tak Tiki Tak ~ Harry Nach
We gaan verder met een rapper! Hij debuteerde een jaartje eerder dan Paloma Mami in een licht andere scene. Dit nummer behandelt echter wel hetzelfde thema! Het gaat namelijk ook over een koppel dat uit elkaar is gegaan. Hij probeert verder te gaan met zijn leven door alles te richten op muziek. Dit blijkt niet effectief te zijn, waardoor de rapper met een leeg gevoel achterblijft. Hoewel hij begint te flirten met anderen, kan hij zijn ex niet uit zijn hoofd zetten en verliest hij het vertrouwen in iedereen. Wat een domper op de feestvreugde tijdens onze laatste reis!


Dit was de reis alweer van deze week. Een beetje spicy met heel wat break-ups, maar dat verpest onze reis niet! Het is helaas wel tijd voor onze break-up… want onze volgende bestemming is ons eigen huisje. Na een jaar virtueel reizen is al het LeetMusic budget op en moeten we weer sparen voor er nieuwe reisreeksen kunnen verschijnen. We kruipen daarom weer achter de schermen.

Heel erg bedankt om tien maanden lang je koffers te pakken en te genieten van muziek op de meest exotische bestemmingen, en dat met mij als reisleider! Ik hoop dat jullie het heel leuk vonden. Maar nu is het tijd voor iets nieuws, ik ga weer achter de schermen werken!

Tot volgende week!

Keet

19/07/2023, 20:49

Ik ben benieuwd waar we volgende week heen gaan!

Jesse

13/07/2023, 22:07

Chile artikel ja

.Laraa.

13/07/2023, 00:39

Wat was het een fantastische wereldreis! Bedankt om ons mee te nemen, Lotte!

Sem.

11/07/2023, 20:58

Leuk Artikel! 👍🏻

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid