Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie's Weetjes #7
Neem jij mee een kijkje achter de muziek samen met Willie?

Nova

Muziek Wereld

09/07/2023, 20:00

Pixelarts door Wishky

5

4


Raad eens, Willie heeft een paar leuke weetjes opgezocht!

Wie van muziek houdt, wil daar natuurlijk zoveel mogelijk van te weten komen. Neem jij een kijkje achter de muziek?


  • Wist je dat Taylor Swift de kleindochter is van operazangeres Marjorie Finlay, ze baseerde later haar personage in de videoclip ‘’Wildest Dreams’’ op haar oma. Op het album ‘’Evermore’’ uit 2020 staat het nummer ‘’Majorie’’ dat over haar oma gaat. 

 

  • Wist je dat Elton John meer dan 300 miljoen opnamen verkocht. Daarmee is hij een van de best verkopende artiesten aller tijden. Van de heruitgaven uit 1997 van de single ‘’Candle in the Wind’’ (origineel uit 1973) gemaakt naar aanleiding van de Britse overleden prinses Diana. 

 

  • Wist je dat Niall Horan op zestienjarige leeftijd deelnam aan The X Factor en zong hij het nummer van Ne-Yo, ‘’So Sick’’ en ging door naar de volgende ronde. In de Bootcamp faalde hij, maar op suggestie van jurylid Simon Cowell vormde hij samen met Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne en Louis Tomlinson een Boyband. Natuurlijk One Direction! 


 


Dit was de zevende editie van Willies weetjes. Volgende week is Willie weer terug met een paar leuke weetjes! Weet jij nog een leuk weetje? Dan mag je het toevoegen in reacties, wie weet zie je het wel verschijnen in de volgende editie! Toedelsss!!

 

ikmanon

17/07/2023, 00:30

We want more!

.Laraa.

13/07/2023, 00:40

Weer een heleboel leuke weetjes! :)

Fais

11/07/2023, 22:45

OMG hoe wist ik dit niet?!! weer wat geleerd YAY! Maareh, Willie lees mijn weetje: Willie Dixon was een van de meest invloedrijke bluesmuzikanten en songwriters van zijn tijd. Hij schreef veel nummers die later door andere artiesten werden opgenomen, waaronder "Hoochie Coochie Man" en "I Just Want to Make Love to You". Dixon was ook een uitstekende bassist en speelde op veel van zijn eigen opnames en opnames van andere artiesten.

Sem.

11/07/2023, 20:57

Leuk Artikel! 👍🏻

Marije

11/07/2023, 19:30

Zoveel leuke weetjes wist je trouwens dat Harry styles naast de band One Direction ook nog in een andere band heeft gezeten genaamd White Eskimo

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid