Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie's Weetjes #6
Neem jij mee een kijkje achter de muziek samen met Willie?

Nova

Muziek Wereld

18/06/2023, 20:00

Pixelarts door Wishky

3

2

Raad eens, Willie heeft een paar leuke weetjes opgezocht!

Wie van muziek houdt, wil daar natuurlijk zoveel mogelijk van te weten komen. Neem jij een kijkje achter de muziek?


  • Wist je dat: Louis Tomlinson bekend van ‘’One Direction’’ zijn passie voor muziek ontdekte op de middelbare school? Hij ontdekte zijn passie voor muziek en acteren, nadat hij meedeed in verschillende musicals. Ooit heeft hij ook in een school musical nog de rol van het bekende karakter uit Grease mogen spelen Danny Zuko! 

 

  • Wist je dat: Het nummer ''Like a Rolling Stone'' van Bob Dylan oorspronkelijk twee keer zo lang was, maar dat de producer het nummer in tweeën knipte om het geschikt te maken voor radio-uitzendingen?

 

  • Wist je dat: De band Fleetwood Mac was oorspronkelijk een bluesband was voordat ze overschakelde naar het maken van popmuziek?

Dit was de zesde editie van Willies weetjes. Volgende week is Willie weer terug met een paar leuke weetjes! Weet jij nog een leuk weetje? Dan mag je het toevoegen in reacties, wie weet zie je het wel verschijnen in de volgende editie! Toedelsss!!

 

 

Sem.

11/07/2023, 20:57

Leuk Artikel! 👍🏻

Fais

19/06/2023, 13:45

Interessant hoor Willie! :D Trouwens wist je ook dat jouw naam Willie vaak voorkomt in liedjes? Zo is er bijvoorbeeld het nummer "Good Hearted Woman" van Waylon Jennings en Willie Nelson, en "Willie and the Hand Jive" van Johnny Otis.

Marije

18/06/2023, 21:05

Een nieuwe week nieuwe weetjes we zijn weer wat wijzer geworden!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid