Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Willie's Weetjes #5
Neem jij mee een kijkje achter de muziek samen met Willie?

Nova

Muziek Wereld

11/06/2023, 20:00

Pixelarts door Wishky

2

2

Raad eens, Willie heeft een paar leuke weetjes opgezocht!

Wie van muziek houdt, wil daar natuurlijk zoveel mogelijk van te weten komen. Neem jij een kijkje achter de muziek?


  • Wist je dat: Het nummer ''Thriller'' van Michael Jackson het bestverkochte album aller tijden is met meer dan 110 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd? (Dit weetje is achtergelaten door Fais)

 

  • Wist je dat: Het nummer ''Stairway to heaven'' van Led Zeppelin zo populair is dat het nog steeds het meest aangevraagde nummer is op radiostations, zelfs na bijna 50 jaar na de release?

 

  • Wist je dat: Billie Eilish zo bekend is geworden? Ze was 13 toen ze ‘’Ocean Eyes’’ uitbracht, gewoon via soundcloud. Ze hoorde het liedje via haar broer die het eerst had bedacht voor zijn band maar hij vond het niks. Billie zag er wel iets in en heeft het opnieuw opgenomen met haar vocals. Dit heeft ze uiteindelijk gepubliceerd op soundcloud en toen ze op een ochtend wakker werd had ze opeens 500.000 views! (Dit weetje is achtergelaten door Romyy)

Dit was de vijfde editie van Willies weetjes. Volgende week is Willie weer terug met een paar leuke weetjes! Weet jij nog een leuk weetje? Dan mag je het toevoegen in reacties, wie weet zie je het wel verschijnen in de volgende editie! Toedelsss!!

 

Marije

11/06/2023, 23:40

Zulke leuke weetjes ik ben weer wat wijzer geworden!!🧐

Fais

11/06/2023, 21:32

Ohhhh leuke weetjes allemaal Willie! im so proud of u <3

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid