Nu LIVE Snorrehond
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Canada #2
We vliegen nog eens ver ver weg naar het mooie Canada!

Lotsie

Muziek Wereld

22/05/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

3

4

Het is alweer een tijdje geleden, ik ben toch een beetje blijven plakken heb ik zo het gevoel! Dit gaan we vandaag echter allemaal goedmaken met een fijne reis.

Ga jij ook weer mee op muzikale tournee? (Hé, dat rijmt!)


Vandaag gaan we naar… Canada! Een prachtig land met geweldige landschappen en grote steden. Ook hier zijn we al eens geweest, maar dat laat me koud, net zoals de winters in het land. Weer of geen weer, muziek van Canadese artiesten is er altijd! Tijd om hier meer over te ontdekken.

 

Feeling good ~ Michael Bublé
Je goed voelen is enorm belangrijk, en dat weet de Canadees Michael Bublé ook! In 2005 bracht hij daarom dit nummer uit, dat we tot op de dag van vandaag nog steeds kennen. Je zou misschien denken dat je het hebt horen passeren in een James Bond film. Zo lijkt het namelijk wel, maar niets is minder waar. Het lied is trouwens ook een cover van een origineel dat in 1965 werd uitgebracht. Het lied is dus niet honderd procent Canadees, maar ook een beetje… Brits! Dat moet kunnen, toch?

 

Cold water ~ Justin Bieber & Major Lazer
Deze Canadees kennen we zonder twijfel allemaal. Samen met de Amerikaanse groep Major Lazer bracht hij in 2016 uit. Naast de samenwerking “I don’t care” met zanger Ed Sheeran, wederom een Brit, schreef deze laatste naam ook mee aan dit meesterwerk. Het debuut van het nummer viel helaas wel in het water - wat ben ik toch grappig! - doordat het lied al te horen was op de Chinese radio voordat dit de bedoeling was. Ze hebben hierop geanticipeerd door de release dan maar wat te vervroegen. En zo konden we vier volledige dagen langer naar Cold Water luisteren!


Hoewel enkel Canada het plan was, hebben we ook het Verenigd Koninkrijk en Amerika er gratis en voor niks bijgekregen. Wederom een multiculturele reis dus. Vond jij het ook zo leuk als ik? Ik heb na die paar weken pauze de reiskriebels weer helemaal te pakken.

Tot volgende week!

Jesse

27/05/2023, 22:27

Niet eens Baby van JB :( Toch een OG nummer waarmee hij bekend is geworden.

SlMON

26/05/2023, 20:57

Canada 😍 wil ik sws eens naartoe! Mooi artikel! :)

Sem.

23/05/2023, 16:14

Canada is en blijft een prachtig land! 🥰

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid