Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #4
De keuzestrijd van Pimdakaas

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Pim
Leetnaam: Pimdakaas
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Maaike
Huidige functie bij LeetFM: DJ
Levensmotto: Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist
Mijn grootste idool: Frank van der Lende (DJ bij 3FM)
Ik kan echt niet leven zonder:  Voedsel en muziek
Ik heb een hekel aan: Mensen die denken alles beter te weten
Hiervoor kun je mij wakker maken:  Het is alleen Devona gelukt om mij wakker te krijgen om schoon te maken (tijdens de 3e editie van de 24 uurs) Maar je kan het beter niet proberen om mij wakker te maken.
Ik geef mijn geld het liefst uit aan: Apparatuur voor mijn studio
Ik koos voor LeetFM, omdat: Ik koos het vooral omdat ik LeetFM een vermakelijke radio vond en nu nog steeds vind. Het is ook nog eens een super gezellig team.

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Mijn absolute droombaan is om als radio DJ van een landelijke radiozender een radioprogramma te mogen maken. Dat is echt al een droom vanaf toen ik acht jaar oud was.

Als je één ding mocht noemen van je bucketlist die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Ik heb niet echt een bucketlist voor mezelf, maar ik zou het wel heel leuk vinden om nu door mijn straat te cruisen in een Ferrari Spider 488 met het nummer ‘Vroom’ van Famke Louise lekker hard op de speakers aan.

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Als ik 100.000 pegels op mijn bankrekening zie, dan zou ik het doneren aan het ‘’Help Pimdakaas de winter door’’ fonds. En als dat niet toegestaan is dan zou ik het doneren aan KIKA, omdat ik het super zielig vind als kinderen kanker hebben.

Toelichting: Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Wat is jouw grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Mijn grootste wens is gelijk aan mijn absolute droombaan. Ik hoop dat ik ooit bij de landelijke radio mag werken.

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, maar je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Ik neem dan mijn iPod mee, zodat ik in mijn cel toch altijd naar muziek kan luisteren.

Liever genoeg geld voor het leven  hebben of liever de liefde van je leven hebben?
Ik zou toch kiezen voor het geld, want de liefde van mijn leven heb ik al gevonden (Het is onze !Rudy, maar niet verder vertellen hoor…)

Liever kunnen vliegen of liever onzichtbaar kunnen zijn?
Vliegen zou zeer episch zijn. Is toch mooi als je naar school kunt vliegen in plaats van reizen met de trein.

Liever nooit de baard in de keel krijgen of liever super laag praten?
Geef mij dan maar een lage stem, zoals Gerard Ekdom die heeft. Super laag praten, here I come haha.

Liever altijd jouw grootste geheimen vertellen of liever altijd moeten liegen?
Ik zou liever al mijn grootste geheimen vertellen. Altijd moeten liegen is ook zo zuur. Hier alvast een geheim: ‘Ik houd van pindakaas, maar niet doorvertellen hé!’

Liever een harde, stinkende scheet in het openbaar of liever een harde, vieze boer laten in het openbaar?
Boeren lijkt me dan toch iets minder erg, zo’n scheet stinkt een uur in de wind. Dus nee, bedankt.




Vanaf deze week zal er ook regelmatig via het Twitteraccount van LeetFM een poll verschijnen, waarmee jij jouw keuze kunt maken. Deze poll zal één vraag weergeven die in de eerst volgende editie voorbij komt. Zo kun je jouw keuze ook nog eens vergelijken met deze van een LeetFM medewerker. De uitslag van de poll verschijnt dan hieronder in het artikel. Houd dus zeker de Twitter in de gaten en ga de keuzestrijd aan.

Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid