Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Who Is The One #1
Wie-o-wie is nou die verdachte? Weet jij het antwoord?

Celeste

Leet Weekblad

09/05/2023, 23:50

5

5


“Who Is The One”, een nieuwe artikelreeks die gaat over een willekeurige LeetMusic medewerker. Tijdens een artikel worden er verschillende hints gegeven die leiden
naar deze medewerker, maar pas op! Vind jij de juiste hints of wordt jij toch misleid? Raad de medewerker en win 25 belcredits!


Who is the one?
Deze medewerker vliegt door het hotel als een vogel en bouwt een hoop. Je zou kunnen zeggen dat ze een expert is op gebied van het bouwen van draaikamers.
Daarnaast heeft hij ook nog geholpen met diverse shows en is deze persoon vaak te vinden in het hotel. Achter de schermen doet ze een hoop, maar zelf zegt hij:
“dat valt wel mee”. Lynxen zijn de lievelingsdieren van deze persoon. “Vraag me niet waarom” reageert deze medewerker hierop. Mocht je nou nog niet weten wie het is?
Kijk dan in wat oude artikels, daar komt ze ook in voor!
 


Weet jij nou wie dit is? Laat het dan weten in de reacties en laat ons zeker zien waarom jij dit denkt! Wie weet maak jij kans op die 25 belcredits!*
*Bij een gelijkspel worden er loodjes getrokken.

Lynn

14/05/2023, 20:07

Ik gok ook merel :p

Marije

11/05/2023, 20:35

Volgens mij is dit mijn aller liefste vriendinnetje Merel. Want...... haar naam Merel verwijst naar een VOGEL die door het hotel vliegt daarnaast is ze EXPERT in het hotel en heeft ze veel mooie DRAAIKAMERS gebouwd. Achter de schermen heeft ze mee gewerkt aan de wel bekende SHOW Tease The Release en de Bingo show. en wat die LYNXEN nou betekent ik zou het niet weten ik weet in ieder geval wel dat dit niet haar echte favoriete dier is misschien heeft het iets met lynaa haar oude naam te maken? tzou goed kunnen. Wat ken ik mijn lieve Mereltje toch goed. tzou bijna oneerlijk zijn als ik deze competitie win. oops

Kiara

10/05/2023, 18:09

Is dat DE Merel? Waar is mijn meel, ik wil heerlijke koekjes bakken!

Sem.

10/05/2023, 15:56

Het is natuurlijk mijn leet-bestie ✨Merel✨!!, [ Want ze vliegt als een VOGEL door het hotel ] Dat verwijst naar haar naam, En ik zie het woordje ''Expert'' voorbij komen. En toevallig weet ik dat Merel een Expert-Staff is in het hotel. En ook zie ik dat ze dol is op bouwen. En dat verwijst dan naar de vele draaikamers die zei heeft gebouwd. (ook samen met mij), Ik kan alleen de hint over de Lynx niet plaatsen, want haar lievelings dier is/was vlgm een kat. Maar dat kan ook veranderd zijn ;)

Stevano

10/05/2023, 15:34

Ik gok Merel

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid