Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Frankrijk #2
Bonjour tout le monde, we reizen verder naar het mooie Frankrijk!

Lotsie

Muziek Wereld

24/04/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

0

1

Het is alweer een week geleden dat we op reis zijn gegaan, en dat vind ik toch maar lang! Het is dus dringend tijd voor een volgende bestemming.

Ben jij ook weer van de partij?


Zoals K3 zou zeggen, vliegen we de hele wereld rond, maar dan toch niet met K3 Airlines! We vliegen namelijk nog eens naar Frankrijk om een nieuw deel van het land te ontdekken. Neem je stokbrood alvast in de hand, want dan kunnen we gewapend deze nieuwe muziek trotseren.

 

One more time ~ Daft Punk
We zijn uiteraard niet voor de eerste keer hier, dus dit liedje past helemaal bij deze rijk. Het Franse duo Daft Punk werd uitgebracht in 2001 en staat bekend om het veelvuldige gebruik van Auto-Tune. Dit deed men omdat er veel geklaagd werd over muzikanten die gebruik maakten van dit technische snufje. Het lied werd al gemaakt in 1998 om vervolgens drie jaar weggestoken te worden. Uiteindelijk belandde deze hit toch succesvol op een van hun albums. Ben jij ook fan?

 

Head Shoulders Knees & Toes ~ Oftenbach, Quarterhead, Norma Jean Martine
Ook over de grenzen heen kan er muziek gemaakt worden. Een ander Frans DJ-duo, Oftenbach, werkte voor dit lied namelijk samen met de Duitse groep Quarterhead. Bovendien is de iets stoerdere versie van Hoofd, Schouders, Knie en Teen ook nog eens ingezongen door een Amerikaanse zangeres! Dit lied werd een Europees succes, terwijl het origineel nog steeds in de smaak valt bij onze allerjongste reizigers!


Dit was het alweer voor deze week. Maar niet getreurd, eerst genieten we nog na van deze twee nummers met het stokbrood dat je al gekregen hebt, met de beste Franse kaas die we kunnen vinden. Laat die proevertjes maar komen! Hopelijk houden jullie evenveel van kaas als ik. En maken jullie deze reizen nog steeds even graag als ik? Laat het zeker weten, suggesties voor volgende bestemmingen zijn uiteraard ook nog altijd welkom!

Tot volgende week!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid