Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ VK #2
We keren weer terug naar een land naar mijn hart: Engeland!!!

Lotsie

Muziek Wereld

17/04/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

1

1

Van al die reclames heb ik toch stilaan genoeg! Tijd om Premium te kopen op deze artikelreeks en weer verder te vliegen naar de volgende bestemming. Maar ik heb toch wel weer een beetje heimwee gekregen.

Benieuwd waar we deze week heen reizen?


Zoals ik al zei begin ik toch weer meer en meer te verlangen naar huis, ondanks dat we net een week(!) in de cinema dicht bij huis gezeten hebben. Daarom vliegen we naar een bestemming die dichtbij is, maar soms toch ver weg lijkt. We gaan weer naar… het Verenigd Koninkrijk! Paddington kon me niet missen en stuurde me een kaartje met de vraag of ik niet nog eens wou komen. En om eerlijk te zijn kon ik dat lieve beertje ook niet missen, dus ik ben meteen begonnen de reis te plannen. Hier zijn we dan, om alweer een deeltje van de beste muziek van dit land te leren kennen.

 

Always Look on the Bright Side of Life - Monty Python
Tutu, tudutuduturu… Wie kent dit nummer van Monty Python niet. We kennen Monty Python (na deze reis) natuurlijk allemaal als zeshoofdige comedygroep. Ze werden bekend met hun films, televisiereeks, boeken en noem maar op. Daarnaast brachten ze ook albums op de markt, vaak met songs die ook in hun films en programma’s verschenen. Always Look on the Bright Side of Life is dan ook geen uitzondering op deze regel. Het lied is namelijk te horen in Life of Brian en werd geschreven door lid Eric Idle. In de bijhorende sketch hangen de leden aan een kruis, waardoor de scène beschouwd wordt als kritiek op hun religie. 

 

Perfect ~ Ed Sheeran
Nog een nummer dat ons allen bekend in de oren klinkt. Dit nummer schreef de wereldberoemde Engelse singer-songwriter Ed Sheeran voor zijn vriendin Cherry Seaborn. De viool die je hoort op de achtergrond werd gespeeld door Sheeran’s broer Matthew. Dit gebeurde op aanvraag van hun grootmoeder, want haar laatste wens was een samenwerking tussen haar beide kleinkinderen. Lief, of niet dan?


Dit was alweer de reis van deze week. Heb jij er even hard van genoten als ik? Ik hoop van wel, want dan was het zeker gezellig! Volgende week ben ik er weer met een gloednieuw reisplan en een frisse nieuwe bestemming.

Tot volgende week!

Soof

20/04/2023, 20:22

Monty Python is officieel goeie humor

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid