Nu LIVE Snorrehond
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Reclamewereld
Even ontspannen kan geen kwaad, dus laten we deze week de (fictieve) sponsors passeren!

Lotsie

Muziek Wereld

10/04/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

1

3

Van Zuid-Afrika weer naar de regen in België en Nederland… Ik dacht het even niet! We reizen snel weer verder naar een wel heel speciale bestemming.

Ben jij ook weer van de partij?


We gaan weer verder, maar dit keer is het zoals al gezegd wel heel speciaal. Als je reisvergunning - eigenlijk zou het na al die weken niet meer mogen - nog steeds niet in orde zou zijn, is dat deze week geen enkel probleem. We kruipen namelijk gezellig de bioscoop in met alle Leets, om te kijken naar… reclame! Het idee is misschien gek, maar dit wordt echt gedaan! Tijd dat wij dat dan ook maar eens doen om ons te focussen op die gouden reclamehits met wat popcorn in de hand.

 

Another One Bites the Dust ~ Queen
We beginnen met een lied dat we allemaal kennen, en dat van een band die we evengoed allemaal kennen. Het is dan ook Queens meest succesvolle single op vlak van verkoop. Het eerste idee voor dit nummer was een cowboy thema, maar het eindigde bij de funk song die we vandaag allemaal zo graag luisteren. De meeste instrumenten die te horen zijn werden door bassist John Deacon gespeeld. De special effects in het nummer werden gemaakt door de gitaarlijnen achterstevoren af te spelen, wat een magie! Het lied werd enkele jaren geleden herwerkt tot “Another One Drives the Duster”, om het gelijknamige automodel van Dacia te promoten. Een catchy reclame die lang in mijn hoofd bleef hangen!

 

Zero ~ NewJeans
Iets verder van ons verwijderd is de Zuid-Koreaanse groep NewJeans. Dit nummer is een reclamecampagne voor Coca-Cola Zero Sugar en dat valt te zien aan de “albumhoes”. Het typische konijntje dat hierop staat heeft namelijk een blikje Zero vast! Het nummer is nog maar net uit, maar doet het duidelijk heel goed: met al elf miljoen views in amper een week tijd zal het merk zeker niet ontevreden zijn!


Dit was het alweer voor deze week. Geen onderbreking voor de advertenties, want daar doen we bij LeetMusic niet aan! Het enige waartoe ik jullie zal aansporen, is het liken van en het reageren op dit artikel. Volgende week reizen we weer naar een échte bestemming, al vind ik een weekje rustig opladen niet het minste idee.

Tot volgende week!

Soof

13/04/2023, 12:56

Ik wil geen Dacia Duster geen mij maar een fiat multipla

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (3)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid