Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ VS
De eerste keer is nooit de beste, dus zijn we weer in de VS!

Lotsie

Muziek Wereld

20/03/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

1

1

Er zijn tijden van komen, en er zijn tijden van gaan. En de tijd van naar de volgende bestemming gaan is nu gekomen. Waar zullen we deze keer weer heen vliegen? Ik weet het al, en als jij het ook wil weten… dan lees je beter snel verder!

Hopelijk ben je nog steeds benieuwd naar de bestemming van onze volgende reis, of je weet het al omdat je heel goed hebt opgelet!


Door turbulentie in het vliegtuig en op de site was er een aantal weken helaas geen nieuw artikel. Dus is het enthousiasme voor deze volgende reis natuurlijk extra groot! Eigenlijk zijn we hier al eens geweest, maar dit land is zó groot dat we het ons wel kunnen permitteren om nog eens te gaan: we trekken weer naar de Verenigde Staten! We hebben al kennisgemaakt met dit land, dus is het meteen tijd om door te gaan naar de muziek!

 

I’ll Be There For You - The Rembrandts
Dit lied kent iedereen als de iconische intro van Friends. De sitcom debuteerde in de jaren ‘90 en houdt het net als F.C. De Kampioenen tot op de dag van vandaag vol. Het lied was eigenlijk niet voor The Rembrandts bedoeld. Het werd eerder al aangeboden aan andere bands, zoals They Might Be Giants en R.E.M. Zij maakten echter de verkeerde beslissing en zijn zo een tijdloze hit misgelopen! Zing jij ook mee elke keer dat je dit lied op de radio hoort?

 

Eye Of The Tiger - Survivor
Van de ene band naar de andere, tijd voor Survivor met een minstens even tijdloze hit als de vorige. Filmproducer Sylvester Stallone was op zoek naar de geschikte soundtrack voor zijn film “Rocky Ill en wilde die in eerste instantie halen bij Queen: zijn eerste keus was dan ook Another One Bites The Dust. Zij (wederom een band) wezen dit echter af, waardoor de producer op zoek moest naar een eigen succesvol nummer. Die taak ging integraal naar Survivor. Als ik een leerkracht was gaf ik die taak toch een dikke tien! En jij, vind jij dit ook zo’n geweldig nummer?


Vier liedjes in totaal, en toch heb ik niet het gevoel dat we Amerika al écht kennen. Maar dat ligt misschien aan mij. In elk geval was het weer de moeite waard! Ik vraag me wel af waar de volgende reis heen gaat, ik kan al niet wachten! Toch zal het nog eventjes moeten, en om het ietsje sneller te laten gaan zeg ik alvast:

Tot volgende week!

.Laraa.

03/04/2023, 17:28

Twee toffe liedjes!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.5.2)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid