Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Gossip Detective #8
Deze week hebben we het over Harry Styles!

Renzo

Leet Weekblad

22/02/2023, 20:00

Pixelarts door Wishky

1

2

Lieve drama queens, welkom bij de 8e editie van “Gossip Detective”! Deze week zetten we een superster in de spotlight! We kennen hem allemaal wel, de man van de mode en van de muziek, mister Harry Styles!



Wie is dat?
 

Harry Styles is een bekende artiest die vooral bekend staat voor zijn plek in de groep One Direction, ondertussen heeft hij al verschillende wereldhits, verschijnt hij op de voorpagina van modemerken en speelt hij de hoofdrol in verschillende films.

De sappige roddel van de week…Harry Styles wilt aandacht op sociale media?


De befaamde Harry Styles trad met zijn love on tour - tournee op in Australië, daar liet hij een fan een “shoey” doen een “shoey” is een vieze traditie waarbij je water drinkt uit je schoen. Nadat de fan dit deed, zou ook hij dit gaan doen, uiteraard deed die het dan ook. Het is niet de eerste keer dat supersterren zulke dingen doen, momenten als dit zorgen dan ook voor veel aandacht op sociale media. Dus nu is de vraag, waarom zou je zoiets vies doen? Doet Harry het voor zijn fans of toch voor dat stukje online aandacht dat hij ervoor zal krijgen? Laat het achter in de reacties! 



Tot volgende week, dan ben ik er weer met een sappige roddel om eventjes op te kauwen.

Gossip Detective out

 

Lotsie

25/02/2023, 10:50

Uit een schoen drinken, mij zie je het niet doen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid