Nu LIVE Badjas.
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Disneyland
Tijd voor een van de leukste landen ter wereld: Disneyland!

Lotsie

Muziek Wereld

20/02/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

0

1

Van Australië naar de andere kant van de wereld, klimaatvriendelijk is het niet. Gelukkig maken we deze reis virtueel! Ik heb heel erg genoten van deze reis, en van de goede muziek die er was in dit prachtige land. Toch is het tijd voor de volgende bestemming!

Ga jij ook weer mee?


Vandaag reizen we niet zomaar naar een land, maar naar… Disneyland! Het land van iedereens dromen. Series voor jong en oud, voorzien van de allerbeste muziek! Ben je klaar om het misschien wel leukste land te betreden?

 

Let it go - Demi Lovato
Dit lied komt je vast wel bekend voor. Let it go is namelijk de soundtrack van de eerste Frozen film. Hoewel het Demi’s nummer is, wordt het in de film toch gezongen door Idina Menzel, die ook Elsa’s stem vertolkt in de Engelse versie van de film. Het lied werd wereldberoemd doordat het in maarliefst 42 talen is opgenomen, en uiteraard ook omdat het in een heel succesvolle Disneyfilm te horen is. Al moet ik zeggen: Frozen 2 is beter! Of ben jij het hier niet mee eens?

 

How Far I’ll Go ~ Auli’i Cravalho
Deze zangeres is er een van de wereld: met Ierse, Chinese, Portugese, Puerto Ricaanse én Hawaiiaanse roots is ze eigenlijk van overal! Cravalho is niet alleen een goede zangeres, maar ook actrice en stemactrice. Het is dan ook niet verbazend dat zij de stem is van Moana in dit nummer.  Hoewel ik de film zelf nooit gezien heb, heb ik er alleen maar goede dingen over gehoord! Misschien moet ik me er toch eens aan wagen.


Dit was het alweer voor deze week. Met alle attracties - en verschrikkelijk lange wachtrijen - zullen we onze week nodig hebben om van alles te kunnen genieten. Maar met een groep als deze komt dat vast wel goed!

Tot volgende week!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid