Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Australië
We gaan naar de andere kant, maar liefst zonder bosbrand: Australië!

Lotsie

Muziek Wereld

13/02/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

0

0

Van Kroatië gaan we weer verder, en dit keer zoeken we wel héél verre oorden op. Zorg dus dat je niks achterlaat in het hotel, want we keren niet meer terug! Snel naar de luchthaven van Zagreb en op naar onze volgende bestemming!

Kruip jij ook weer mee op de ‘vlieger’ ?


Als ik zeg dat we wel héél verre oorden opzoeken deze week, dan bedoel ik ook echt dat we wel héél verre oorden opzoeken. We gaan namelijk naar… Australië, en dat had je van de titel van dit artikel zeker niet kunnen raden! We reizen naar het land waarvan velen de hoofdstad denken te kennen, maar waarvan tegelijk niets minder waar is. (Ik daag je uit, weet jij écht wat de hoofdstad van dit land is? Kleine tip: het is niet onze geliefde nieuwsreporter Sydney)

 

Youngblood ~ 5 Seconds of Summer
Beginnen doen we met een nummer dat we allemaal wel kennen, van een band die we allemaal wel kennen. 5 Seconds of Summer werd opgericht in Sydney (dus niet in de hoofdstad van Australië) in 2011. De eerste internationale bekendheid verwierven ze toen ze in het voorprogramma van zo’n andere razend populaire band, One Direction, mochten spelen. Hun nummer Youngblood dat op het gelijknamige album te vinden is, haalde top tien plaatsen in landen over de hele wereld. Niet moeilijk dat dit het meeste gestreamde Australische nummer ooit is op Apple Music!
 

 

Cheap Thrills ~ Sia & Sean Paul
Dit lied is niet alleen Australisch, maar ook nog eens internationaal, want dit Sia-nummer is een samenwerking met de Jamaicaanse R&B en dancehall-artiest Sean Paul. Oorspronkelijk was dit nummer geschreven voor Rihanna, maar zij sloeg het aanbod af. Ook synthpop duo Icona Pop, bekend van hun hit “I Love It”, wees het lied af. Des te beter voor Sia, want het werd een van haar meest bekende liedjes! Denk jij dat Rihanna of Icona Pop het nummer beter had kunnen brengen? Laat het zeker weten!


Dit was het dan alweer qua muziek voor deze week. Hoog tijd om het Opera House in Sydney te bezoeken, en nee, dat is niet de hoofdstad van Australië! Weet je al wat het wel is? Ik hoop hoe dan ook dat jullie volgende week weer van de partij zijn voor onze volgende reis, en dat kan wel eens een heel prettige beleving worden!

Tot volgende week!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid