Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #15
De 15e editie is uiteraard een speciale editie, wil jij weten wat er speciaal was? Lees gauw verder!

Celeste

Muziek Wereld

24/01/2023, 22:00

2

3

Speciale editie, speciale prijzen, speciale gasten, alles is speciaal tijdens de 15e editie van Rodi's foute uur! Ben jij nou benieuwd wat er zo speciaal is? Lees dan gauw verder!

Zoals jullie net lazen, is het een speciale editie. Bij een speciale editie hoort natuurlijk een speciale guest, de vorige keer was het DJ Kiara, dat was een groot succes. Nu is er een tweede
topduo ontstaan, de gast van DJ Rodi was namelijk DJ-Beheerder Yaki! Nadat jullie Wham! Hebben gehoord, hoorde jullie die Vlaamse stem die jullie mogelijk zouden herkennen, Yaki dus. 

Deze week was er een gulle sponsor, waardoor de prijzenpot maar bleef stegen. De hoofdprijs van deze week was dan ook 2500 belcredits, 5 prachtige groene staven ter waarde van
500 belcredits. Deze zijn gewonnen door Mikeoxlongxx, dit heeft Mike gewonnen door het juiste getal te raden tijdens "Raad Het Getal". Daarnaast wordt er natuurlijk wekelijks een badge 
weggegeven, zo ook deze week, de winnaar hiervan is Winsome. Beide van harte gefeliciteerd met jullie prijsjes! 

Deze week gaan de feitjes over Marvel, de meeste van jullie zouden dit wel kennen. Een supersterke en groene man, een man in het blauw met een schild, en ga zo maar door. 

1: De hulk in loop der jaren onder meer gespeeld door Mark Ruffalo, Edward Norton en Eric Bana. Een minder bekende acteur die tekende voor deze rol is Steve Romm. Op de set van
The Avengers was hij met zijn indrukwekkende torse de perfecte stand-in voor zijn digitale dubbelganger. Pikant feitje: Romm verdient in het dagelijks leven de kost als proffesioneel
bodybuilder en stripper. Probeer dat beeld nog meer eens uit je hoofd te krijgen de eerstvolgende keerd at je naar The Avengers kijkt!

2: In Captain Marvel steelt Goose, de intergalactische kater van de titelhelding, regelmatig in de show. De pluizenbol stelde de makers wel voor een flinke uitdaging... en niet omdat
katten nu eenmaal moeilijk te regisseren zijn. Brie Larson heeft namelijk een enorme kattenalergie. Om te voorkomen dat de hoofdrolspeelster op de set een allergische reactie kreeg,
werd er gebruik gemaakt van computeranimatie poppen om Goose tot leven te wekken. 

3: Door de grote inzet van Stan Lee is Spider-Man één van de grootste superhelden aller tijden. Iedereen vond Spider-Man een slecht idee, een tiener met problemen en superkrachten
van een spin, maar Stan Lee heeft niet  geluisterd naar al het commentaar en heeft het idee toch doorgevoerd, met succes!

4: De tekst "He's a friend from work" in 'Thor: Ragnarok' werd verzonnen door een Make-A-Wish kindje tijdens een setbezoek! 

Zo, nu zijn jullie weer up to date van wat Marvel feitjes en vliegen we gauw met Iron Man door naar de 'Foutste Nummer Van De Week'!
 

Er zijn zoals gewoonlijk weer ontzettend veel foute hits gedraaid, van Wham! tot Meatloaf en alles wat daar tussenin zit. Zelfs K3! En dat is daarom ook de foutste hit van de week:
"Teleromeo - K3". Nu zijn Yaki en Rodi wel benieuwd wie jullie K3 zijn, is dat de allereerste met Karen, Kristel en Kathleen, of toch Josje? Hanne en Marthe met Klaasje of Julia? Laat het
zeker weten in de comments! 


Normaal gesproken staat er een poll aan het einde van het artikel over het thema van de feitjes, wat deze week natuurlijk Marvel was. Maar zeg nou eerlijk, kiezen tussen superhelden?
Rodi en Yaki zouden het niet durven, dus laat achter wie jouw favoriete superheld is. 
Omdat dit zo'n speciale editie is, kun je bij dit artikel nog eens 50 belcredits winnen! Hoe win je die? Nou heel simpel, laat gewoon weten wie jouw favoriete superheld is en maak kans!
Mocht je gewonnen hebben wordt je benaderd door Celeste of Rodi!


Dit was hem weer voor vandaag, wil jij nou winnen? Dan weet je wat er te doen staat!  Zijn jullie er volgende week weer bij dakduifjes? 

Marije

26/01/2023, 14:14

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, dat is het niet! Het is Mega Mindy die je aan de hemel ziet!! Ja ja dat hoor je goed mijn favoriete superheld is namelijk Mega Mindy!

Jesse

26/01/2023, 14:07

Je bent mijn superheld, een rockster, je bent mijn beste vriend. Je bent mijn maatje mijn alles, die mijn steun verdiend. Als je komt dan straal ik, want je bent van mij. Waar ik het liefst wil zijn. Top meme dit. Maar goed, mijn superheld is Willie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.5.2)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid