Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Gossip Detective #4
Gossip Detective, elke week een sappige roddel, deze week meer dan 1 persoon in de spots.

Renzo

Leet Weekblad

11/01/2023, 21:00

Pixelarts door Wishky

1

1


Lieve drama queens, welkom bij de 4e editie van “Gossip Detective”! Deze week zetten we niet 1 maar 2 mensen in de spotlight! Nee, het is niet Rihanna maar, wel haar manager en A$AP Rocky!



Wie zijn dat?

A$AP Rocky zal je vast wel kennen als een rapper. Hij is actief sinds 2007 en is op dit moment de partner van Rihanna. Dan hebben we natuurlijk de Manager van Rihanna, zijn naam is Jay Brown, deze ken je vast niet. Maar dat is voor deze roddel geen probleem. 


De sappige roddel van de week… de manager van Rihanna wordt een beetje lastiggevallen?

Tijdens de avond van de Golden Globes een event waar vele celebrities heen gaan was Rihanna uitgenodigd samen met haar partner Rocky. Later op de avond kreeg Rocky te horen dat de manager van Rihanna in de auto even een dutje wilde doen. Voor Rocky was dit het ultieme moment om een grapje uit te halen. Hij haalt zijn telefoon boven en filmt het, terwijl hij vertelt “No sleeping on the job”, iets later heeft hij door dat dit niet meer grappig is en zegt hij tegen de andere mensen die erbij waren dat ze beter stoppen. Alleen is de vraag, waarom doe je dit? Heeft Rocky echt door dat wat hij deed niet grappig was of is hij stiekem toch wel een kleine pester. Wat denk jij?
 


Tot volgende week, dan ben ik er weer met een sappige roddel om eventjes op te kauwen.

Gossip Detective out 

Judy

14/01/2023, 19:54

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid