Nu LIVE Snorrehond
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Italië
We reizen af naar het land met misschien wel het állerlekkerste eten: Italië!

Lotsie

Muziek Wereld

09/01/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

3

2

Wat was het me toch fijn in Japan! Een heel andere cultuur, maar daarom niet oninteressant. Ik heb zeker genoten van de sushi, de mooie landschappen en vooral: de goede muziek! (N.flying is toch ook zo leuk he!!!) Toch is het weer tijd voor een nieuwe bestemming.

Ben jij ook weer van de partij?


Vandaag vliegen we over naar het prachtige Italië. Het land van de Romeinen en dus ook oude gebouwen en vooral een rijkelijke geschiedenis. Maar ook op muzikaal vlak moet Italië niet onderdoen, en dat zal ik jullie deze reis laten zien, moest je het nog niet geloven.

 

Zitti e buoni ~ Måneskin
Deze groep kennen we dankzij het Eurovisiesongfestival in 2021 allemaal, en dat dan nog eens met dit nummer. Door de jury werd het lied beoordeeld met een knappe vierde plaats, maar voor de televoters was dat niet genoeg, en dus katapulteerden zij het nummer naar de eerste plaats. Hun succes is sindsdien niet verminderd, want ze blijven hit na hit scoren! Ben jij ook een grote fan?

 

Amo Soltante Te ~ Andrea Boccelli & Ed Sheeran
Dit nummer is er een van Italiaans-Britse makelij, want Ed Sheeran zingt ook gezellig mee! Amo Soltante Te is een lied van Andrea Boccelli, een Italiaanse tenor. Het is misschien wel de grootste hit op zijn album If Only, dat wel in drie talen opgenomen is! Dat kan geen toeval zijn, toch? Zeker niet! De schrijvers van het nummer, Lucio Quarantotto en Francesco Sartori, zijn namelijk ook de breinen achter “Con te partirò” (ook wel Timo To Say Goodbye). En laat dit nu net een van Bocelli’s grootste hits zijn…


Het is moeilijk te geloven, maar dit was het alweer bijna. We kunnen echter Italië niet verlaten zonder de beste pasta’s en pizza’s (en mijn persoonlijke favoriet: ijsjes!) te proeven. Laten we dat nu maar gaan doen, de muziek voor op de achtergrond is alvast in orde!

Tot volgende week!

Judy

14/01/2023, 19:55

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Jesse

13/01/2023, 22:27

Mama mia!

Kiara

11/01/2023, 18:33

Wat een leuke reis richting Italië was dit! Op naar onze volgende reis Lotte c:

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (2)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid