Nu LIVE Romyy
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Japan
Een beetje naar het noorden, maar niet te ver: we reizen verder naar Japan!

Lotsie

Muziek Wereld

02/01/2023, 20:15

Pixelarts door Wishky

4

3

Ondertussen zijn onze virtuele koffers weer gepakt, klaar om naar onze volgende bestemming te gaan. Hoewel ik het genieten van tteokbokki met (G)i-dle in de oren zal missen, is het tijd voor een nieuw avontuur.

Ga jij ook weer mee?


Het nieuwe jaar inzetten doen we nergens anders dan in Japan! Het is niet te ver van onze vorige bestemming, maar toch is er een heel verschil in bezienswaardigheden om van te genieten. Laten we er maar invliegen!

Amnesia ~ N.flying
We blijven toch nog een béétje hangen bij vorige week, want ik ben stiekem toch wel fan van deze Zuid-Koreaanse band. Toch is het niet helemaal valsspelen, want N.flying debuteerde eerst in Japan alvorens aan een carrière in Zuid-Korea te beginnen. Amnesia is hun vijfde Japanse single en werd in 2021 uitgebracht. Het nummer gaat over de onzekerheden die je in het leven tegenkomt. En die waren er zeker wel voor de groep. Een van de vijf oorspronkelijke leden verliet de groep na beschuldigingen van misbruik. Dit is de eerste clip waarin er weer vijf bandleden zijn, weliswaar met een nieuw lid. Hopelijk brengen ze snel nieuwe muziek uit want ik ben fan!

 

W/X/Y ~ Tani Yuuki
Dit lied kende ik zelf nog niet,, maar in Japan is het een ander verhaal! Dit nummer werd er in 2022 namelijk het meest gestreamd. In dat geval zal het dus zeker geen slecht lied zijn. Net als heel wat westerse artiesten de dag van vandaag, werd hij bekend via TikTok. De meeste populariteit verkreeg hij twee jaar geleden in 2020, toen hij “Myra” uitbracht. Er wacht hem nog een lange carrière, want Tani Yuuki is nog maar 24 jaar oud. Wie weet kom jij hem binnenkort wel tegen op TikTok!

 


Met deze hits kunnen we weer een weekje verder, en als het toch zou regenen deze week, hebben we genoeg anime om te verslinden. We zullen deze week ook zeker nog op zoek gaan naar de allerbeste sushi (en jullie mogen helpen te kiezen, want ik heb eigenlijk nog nooit sushi gegeten)! Aanraders voor een geweldige anime zijn trouwens altijd welkom, wie weet komt het in de toekomst nog van pas tijdens lange busreizen!

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 17:45

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kiara

03/01/2023, 04:17

WoW gisteren 2 januari konden de luisteraars mee genieten van een stukje Japan. Ik kijk al uit naar waar de reis volgende week gaat! 🛫

Jesse

02/01/2023, 23:41

I wonder if you know, how they life in Tokyo. Leuk artikel, Lottie :D

Celeste

02/01/2023, 20:17

Love naar Japan!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (4)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid