Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #11
Deze week alweer de 11e editie van het Foute Uur van onze Rodi

Celeste

Muziek Wereld

27/12/2022, 20:45

6

4

Na 10 komt natuurlijk nummertje 11, hierbij de 11e editie van het foute uur, waarin we de winnaar van de kerstbal bekent gaan maken, foute hits bespreken en daarnaast gaan we het ook nog hebben over Disney! 

De winnaar van de kerstbal van de vorige editie is Merel! Gefeliciteerd!

We trapten deze week af met 'Children Of The Night' - Nakatomi, een goeie binnenkomer. Die zogenoemde "uptempo" muziek houden we er lekker in, want na het eerste liedje kwam 'Be My Lover' - La Bouche. Ook echt een topnummer!

Ons Kiara is weer in de show geweest! We zijn weer goed door Rodi en Kiara vermaakt, want een toppers zijn het toch ook! Echt een power-koppel met erg veel positieve energie!

Rodi heeft weer haar stoute schoenen aangetrokken en geeft deze show maar liefst 150 belcredits weg! Ze blijft er maar mee strooien alsof het niks is! En dat is nog niet alles, daarnaast wordt er ook nog een Parelmoer Dino Ei (SS) weggegeven! Uiteraard kon er ook nog iemand kansmaken op die geweldige unieke badge. Rositaa heeft de SS en de belcredits gewonnen, en -Kato.xoxo- heeft die unieke badge gewonnen. Van harte gefeliciteerd beide!

  • De meeste van jullie zouden Sully wel kennen, van Monsters Inc. De grote blauw met paarse teddy beer, althans, zijn innerlijk dan. Sully moest uiteraard geanimeerd worden, dit duurde maar liefst 12 uur door al zijn haren!
  • Disney heeft veel zogenoemde ‘easter eggs’ in de films, zo ook in ‘The Little Mermaid’. Voor de oplettende kijker is te zien dat in de openingsscène Mickey, Donald en Goofy te zien zijn! 
  • Robin Hood is de goedkoopste Disney film die is gemaakt, ‘goedkoopste, kuch’ deze film heeft 1.5 miljoen dollar gekocht!
  • Door de film ‘Finding Nemo’ wilde de mensen massaal een clownvis. Dit heeft dus geen goede impact gehad op de populatie van de clownvissen.
  • Door de film ‘prinses en de kikker’ kregen ruim 50 kinderen salmonella, dit omdat deze kinderen allemaal kikkers gingen kussen. Bleek dat de kikker niet in een prins veranderde, dat is dan wel weer jammer.

Rodi's Foute Uur is geen Fout Uur zonder het foutste nummer, deze week is dat 'Wij Zijn Twee Vrienden' - Dennie Christian. Dit is natuurlijk wel een erg fout nummer, vinden jullie ook niet? Er waren natuurlijk nog wel meer foute hits gedraaid, maar deze spande de kroon!

De stelling van deze week is een lastige. Het zijn beide twee fantastische Disney-Films! We hebben eens een beetje rond gevraagd, maar de stand bleef gelijk, wat vind jij? Laat het zeker weten in de poll! 

Poll: Rodi's Foute Uur #11
Rodi's Foute Uur #11

Welke Disney film vind jij het beste?
28,57%
The Little Mermaid
0%
Toy Story
71,43%

Judy

05/01/2023, 17:55

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kiara

03/01/2023, 04:22

Sowieso Toy Story! Maar ik was wel de prins op het witte paard tijdens Rodi’s Foute Uur👑

Annie

30/12/2022, 21:09

Toy story!

girlwithadream

30/12/2022, 19:39

Toy Story of course 😍😍

Jesse

27/12/2022, 21:35

OMG TOY STORY OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

-District

27/12/2022, 20:58

als je toy story niet beter vindt loop naar de hel ajb

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid