Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Het grootste event van LeetFM komt eraan..
*TROMGEROFFEL*

Willie

Evenementen

0

0

Het is weer zover.. Voor de vierde keer.. Een aantal DJ’s.. Een geheime locatie.. Namens het LeetFM Team kondig ik met trots aan dat het grootste event van LeetFM weer voor de deur staat: LeetFM 24 uur LIVE!

Na het succes van de vorige drie edities in Amsterdam, Zaandam en Leiden gaan 20 DJ’s vanuit een geheime locatie in Apeldoorn maar liefst 24 uur lang radio maken voor alle luisteraars! Dit spetterende event zal plaatsvinden van 2 maart 15:00 uur tot 3 maart 15:00 uur!

Wat jij als luisteraar allemaal kan verwachten? Heel veel gezelligheid en toffe muziek natuurlijk! Naast dat zullen er natuurlijk ook verschillende competities gehouden worden met jouw favoriete DJ’s.

Pak dus allemaal je agenda en schrijf het snel op, zodat jij niks hoeft te missen! Durf jij het aan om 24 uur lang naar ons te luisteren? Laat in de reacties weten of je er bij bent!

Om jullie alvast klaar te stomen voor dit geweldige event, gaan wij iedere dag een á twee DJ's bekend maken die bij dit event zullen zijn via onze Twitter pagina. Ook zal dit artikel regelmatig een update krijgen zodat jij op de hoogte bent van alle DJ's die erbij zullen zijn.

De DJ's die officieel aanwezig zullen zijn bij de 24uurs:
1. Sytec
2. ItsMandy
3. Pimdakaas
4. !Rudy
5. Texano
6. Jaspombo
7. Padron
8. HandMeDown
9. Vrede
10. Gewoon.jos
11. Marvo
12. Wessel
13. Shelly
14. Creative
15. Caroline

Via onze Social Media blijf je 24/7 op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de LeetFM 24 uur LIVE en veel meer:

Zien we jou 2 maart bij de 24uurs?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid