Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #10
Een nieuwe week, een nieuw fout uur! En niet zomaar een fout uur, de 10 editie!

Celeste

Muziek Wereld

20/12/2022, 18:00

9

7

De 10e editie is een feit! Dit keer een special guest, niemand minder dan onze enige echte DJ Kiara! En daarnaast is er aan het einde nog een leuke verrassing! 

We begonnen met Doemaar en Monique Smit, fouter kun je natuurlijk niet echt starten. Intussen is de Leet Loterij bezig, en het is ongelooflijk, maar tijdens Rodi’s uurtje wint zij een prijs uit de loterij, ongekend!

De prijzen deze week zijn ook ongekend. Na wat wiskunde is er besloten dat je 600 belcredits kunt winnen, en dat is niet alles, je kan ook nog eens Rodi haar laatste kerstbal. En uiteraard de badge van het Foute Uur! 

Na lekker meegezongen te hebben met ‘I want in that way’ - Backstreet Boys gingen we door met a little bit of Monica, ‘met Mambo No.5’ - Lou Bega. Maar het is december, hoe ga je een Foute Uur doen zonder kerstmuziek?! Nou ook daar hadden Rodi en Kiara wel een ideetje voor, namelijk ‘Blue Christmas’ - Elvis Presley.

Er heeft zich wat technische problematiek voorgedaan, maar gelukkig was daar Kiara die het even overnam. Dit was gelukkig wel gauw opgelost!

Uiteraard is er een competitie. De competitie luidt als volgt, jullie moeten een verhaaltje maken, en de zin waarmee jullie moeten starten is: “Als ik in Baby/Johnny hun schoenen had gestaan, zou ik het volgende doen…” Dit slaat natuurlijk op Dirty Dancing. De prijs die je kunt winnen is de kerstbal en 600 belcredits ! De persoon die de prijs heeft gewonnen is Microsoft1990 en de winnaar van de badge is niemand minder dan Yuna.. Van harte gefeliciteerd beide!

Dirty Dancing, een klassieker die Kiara niet kent… Maar na gauw googlen en wat uitleg van Rodi weet ze gauw wat het is. Nu komen wat feitjes, mocht je het niet weten.

  • Patrick Swayze moest Jennifer Grey overhalen om de rol te nemen. De Swayze en Grey speelden namelijk eerder al samen in de film Red Dawn, en daar boterde 't niet echt tussen de twee. In eerste instantie had Grey er dan ook geen zin in, tot Swayze haar ervan overtuigde dat ze een grote fout zou maken als ze het niet zou doen.
  • De twee ergeren de twee zich nog altijd aan elkaar. Ook op de set van Dirty Dancing hadden de twee af en toe nog wel eens hun ergernissen 
  • De Lift op het einde was niet geoefend. Grey was te bang en weigerde van tevoren te oefenen. Gelukkig voor haar kregen ze 'm in één take goed erop. Wat nou als het mis was gegaan?! Nee niet aan denken, erg naar.
  • De liftscène in het water werd in oktober opgenomen. Dus het water was ijskoud. Je ziet geen close-ups in de scène, omdat de lippen van de acteurs inmiddels paars waren, en dat was niet van de lippenstift…
  • Swayze zorgde er bijna voor dat de beroemdste zin uit de film eruit werd gehaald. Hij vond 'Nobody puts Baby in the corner' niet zo leuk. Toen-ie de hele film zag, moest hij toegeven dat het wel een oké zin was. Gelukkig maar…

Om in het thema van de film te blijven, komt daarna direct ‘I’ve had the time of my life’ - Bill Medley.

Het foutste uur van deze week is zonder twijfels ‘Een Bom’ - Henk Dissel (Carnavalsversie). Dit is al een fout nummer, en dan met de carnavalsound eroverheen maakt het dubbel zo fout!

Deze week is is er natuurlijk weer een stelling, en om in het thema te blijven is het een stelling van Dirty Dancing! Wie zou jij liever willen zijn, Baby of Johny? Rodi wist haar antwoord al zonder na te denken! Zij zou zonder twijfels Baby willen zijn. Wat zouden jullie willen zijn? Laat het zeker even weten!

 

Aan het begin van het artikel werd er natuurlijk gezegd dat er nog een verassing zou zijn, en aan die belofte wordt er gehouden. Je kunt namelijk een kerstbal winnen! Hoe doe je dat nou? Heel simpel! Laat een reactie achter en de leukste reactie wint de kerstbal! Zie je? Niks moeilijks aan. 
Dit was alweer de 10e editie van Rodi's Foute Uur! Wat gaat het toch hard. Volgende week de 11e editie, ziet Rodi jullie daar?

Poll: Rodi's Foute Uur #10
Rodi's Foute Uur #10

Wie zou jij liever willen zijn, Baby of Johny?
9,09%
Baby
45,45%
Johny
45,45%

Judy

05/01/2023, 17:56

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

gojo..

26/12/2022, 21:51

Superleuk Artikel!, Creatief wel, Win ik nu een kerstbal?

Lotsie

24/12/2022, 10:59

Ik laat een reactie achter, win ik nu een kerstbal? Neen superleuk artikel!!

Kiara

23/12/2022, 19:22

Wat een eer dat ik mocht meedoen in je show Rodi! Binnenkort beuken we er samen nog eens een uurtje uit ;)

Danny

21/12/2022, 22:15

Leuk artikel :D

Nova

20/12/2022, 19:05

Huhhh!?.. Bij wie zal de kerstman toch Rodi's laatste kerstbal in de kerstboom hangen? De kerst elfjes kijken al uit! Het is namelijk nog al gladjes! En natuurlijk al die leuke trofeetjes die worden verstuurd en bij de openhaard worden neergezet! PS Rodi je bent een toppertje!

Floame

20/12/2022, 18:35

Ik probeer er altijd bij te zijn bij je fouteuren, maar vaak lukt dat niet qua mijn schema! Maar als ik er toch bij ben, is het altijd een feest als Melissa is geweest <3 grapje, ook altijd feest als Rodi er is geweest! Dan kan het dak er niet meer op blijven!!, en gaat die altijd er vanaf waaien! Maar goed! Mogen de beste winnen voor één leuke toffe en te gekke Kerstbal! Dikke groet, Melissa aka MeIissa

iloveryan

20/12/2022, 18:30

Hey Rodi leuke foute uur veel plezier als ik de kerstbal win ben ik mischien offline dus ik weet het niet maar veel plezier en veel succes!!! Groeten Ryan/iloveryan/1Ry4n

Stevano

20/12/2022, 18:24

Dit was heel leuk!! de 10 editie :) ps mooi nieuwsartikel

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid