Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Spanje (KERSTBALLENACTIE)
In deze koude zoeken we het warme weer op in... Spanje!

Lotsie

Muziek Wereld

06/12/2022, 20:15

Pixelarts door Wishky

12

9

Het is zes december, het is tijd voor Sinterklaas! Heb jij nog geen speculaas en pepernoten gekregen? Niet getreurd, want vandaag gaan we op bijzondere reis naar het land van Sinterklaas: Spanje! En nee, dit is geen ironie omdat Spanje vandaag naar huis gestuurd is op het WK!


Vandaag gaan we zoals al gezegd naar Spanje, een lekker warm land in deze koude periode van het jaar. En toch komt Sinterklaas nu naar Nederland en België om onze schoentjes te vullen. Laten we in elk geval eerst genieten van de beste Spaanse muziek!

 

La Libertad ~ Álvaro Soler
Denk je aan Spanje, dan denk je aan de zomer. En denk je aan zomerse muziek, dan denk je aan Álvaro Soler! Jaarlijks scoort deze Spaanse artiest wel een zomerhitje, waaronder La Libertad (persoonlijk één van mijn favorietjes!). In de videoclip rijden Soler en band langs de Costa Brava, wat een feest! Om af te sluiten placeren ze allemaal een dansje op het strand, dat wil ik ook wel! Snel naar het volgende liedje dus!

 

Súbeme la Radio ~ Enrique Iglesias
En ook dit is bij ons een hit geworden. In Spanje is de muziek dan ook van goede makelij. De titel is iets wat we bij LeetMusic vaak doen: de radio luider zetten! Dan hoor je de hits natuurlijk veel beter en dan is de beleving optimaal! Er werden van dit nummer ook heel wat andere versies gemaakt, waaronder een Portugese en zelfs een Hebreeuwse!


Vandaag is uiteraard niet zomaar een dag, want in Spanje kunnen we eindelijk op bezoek bij Sinterklaas! We gaan dus naar zijn thuis, en dat… nu!

Maar, wat is dit!? Er ligt hier een kerstbal? Hij is ze vast vergeten meenemen om aan een brave luisteraar te geven! Gelukkig ben ik hier om Sinterklaas te helpen. Behoort deze kerstbal misschien aan JOU toe?

Laat in een reactie weten waarom jij een kerstbal hebt gevraagd aan de goedheilig man, en wie weet komt je cadeautje volgende week dan toch nog per post! Volgende maandag vind je in het artikel de gelukkige (en uiterst rechtmatige) eigenaar van de kerstbal. Veel succes!

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 17:58

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

10/12/2022, 15:31

De Sint is weer naar Spanje en tegelijkertijd worden er vanuit Spanje kerstballen uitgedeeld via dit artikel. Leuk artikel! :)

Kiara

09/12/2022, 07:22

Dag Sinterklaasje! Op mijn verlanglijstje staat heel wat: helpen met de kerstman zijn cadeau's rond te dragen, rendiers leren spreken en een cadeautje met een rode strik onder de kerstboom. Maar die dingen zou ik direct inruilen voor zo'n glinsterende rood/roze kerstbal van LeetMusic! ಥ_ಥ

Wesley

07/12/2022, 00:45

Ik spaar voor het 3e jaar op rij voor een kerstbal! Dus deze kan ik zeker niet mislopen! :o Overigens ben ik op kerstmis jarig, dus dit zou een top cadeautje zijn voor zowel kerstmis én mijn verjaardag! Heb ik je nog niet overtuigd? I got u! Hier nog een leuk kerstgedichtje om je er van te overtuigen hoe graag ik die kerstbal wil hebben!: De kerstman zat te denken, wat hij Wesley voor zijn verjaardag kon schenken, Hij hoefde alleen niet lang te denken, Het kwam meteen in hem op om hem te pranken, Hij gaf hem een stom cadeau, Maar Wesley zei no no, Wesley zei: geef mij maar een kerstbal! :) (Heel flauw, maar ik zie die kerstbal hopelijk gauw!)

Sem.

06/12/2022, 21:29

Hey Sint, Ik heb al heel lang een kerstbal op mijn verlanglijstje staan. Want mijn prachtige kerstboom kan wel wat meer opvulling gebruiken. En aangezien alles zo duur is geworden, is een gratis kerstbal van de goedheilig man altijd extra speciaal voor in mijn kerstboom, Oh en trouwens.... Kun je gelijk effkes nieuwe kerstverlichting naar me toe sturen?? De draad van de oude is helaas kapot :C (Groetjes van de altijd lieve Sem die nog nooit eens een keer stout heeft gedaan)

Len

06/12/2022, 21:07

Ik vraag een kerstbal, omdat deze rond is, en ik puntige dingen haat ( behalve geld ) hihi grtjs len

Jesse

06/12/2022, 20:43

Jesse is heel lief.

Sky

06/12/2022, 20:40

Lieve Sint, Ik ben hééééééél lief geweest afgelopen jaar! Oké meestal tenminste.... Af en toe dan... Soms...? Laat ook maar. Ik zal die kerstbal zelf wel gaan winnen dan...

Marije

06/12/2022, 20:37

De kerstbal die ik op sinterklaas heb gevraagd is niet zo maar een kerstbal. Het is een hele speciale kerstbal. Deze kerstballen is namelijk van de enige echte dj Willie geweest. En ik ben best al wel een tijdje heel erg fann van dj Willie. Ik vind het zo bijzonder dat sinterklaas deze kerstbal gevonden heeft hij is namelijk heel erg moeilijk te vinden. Ik zou hem zo graag een mooi plekje willen geven in mijn speciale kast waar ik al mijn speciale spullen in bewaar.

dylan2403

06/12/2022, 20:33

Hallo sinterklaas iedereen weet u bent de baas. Ik hoop dat ik wat krijg in mijn laars zoals een kerstbal en geen stuk speculaas. ik hoop dat u dit leest anders is het geen feest.

Wishky

06/12/2022, 20:23

Ik vraag een kerstbal aan de lieve goede Sint omdat Willie zijn kerstboom wordt leeggeroofd :)

thegameboy2006

06/12/2022, 20:23

Sinterklaas heeft me keihard geskipt op leet ;-; eis voor mijn moeite omdat ik online ben geweest ;o als ik geen verzendkosten hoef te betalen voor de post vind ik het prima C:

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid