Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #9
Een nieuwe week, een nieuw fout uur!

Celeste

Muziek Wereld

04/12/2022, 20:00

3

3

Niet één maar vier winnaars, 225 belcredits de deur uit, foute nummers en veel gezelligheid! Rodi's Foute Uur editie 9 was een echte hit! 

Kon je er nou om wat voor reden niet bij zijn, of wil je de 9e editie nog eens herbeleven? Lees hier alles terug

We trappen af met MIKA - Lollipop! Een goed beginnen is het halve werk! Daarna rolde we al gauw in een Spaanse vibe, met ‘I Know You Want Me’ - Pitbull en ‘La Camisa Negra’ - Juanes. Ook werden er requestjes gedraagd, zo vroeg DJ Jesse ‘Met De Vlam In De Pijp” - Henk Wijngaard aan, wat een keuze! Er waren maarliefs 52 mensen in de kamer! 

Natuurlijk werd er een competitie gespeeld, dit keer niet één maar meerdere, namelijk een kleurenspel! De eerste winnaar van de 25 belcredits, of beldukaten, sorry, is niemand minder dan Kroos! De tweede winnares was Awkwardness, ook zij won 25 beldukaten! En er is ook zeker een derde winnares, en dat is Emrlds

Daarnaast is er ook nog een verkleedspel! Het thema is volledig toepasselijk, namelijk Harry Potter! De prijs is maarliefst 50 belcredits, of toch niet! Een gulle donatie van Jesse laat de pot stijgen naar 100 belcredits! Of nee toch niet, Rodi heeft een tik van de molen gehad en geeft 150 belcredits weg! Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, en dat is NielBE, hij was verkleed als Severus Snape

De winnares van de badge is ..GaMzE.. !

Alle winnaars, van harte gefeliciteerd!


Rodi noemt zichzelf een echter Potterhead en zou in het Slytherin huis terecht komen, in welk huis zouden jullie terecht komen? Laat het zeker weten in de reacties!

  • Hedwig is natuurlijk de sneeuwuil van Harry Potter, maar wisten jullie dat Hedwig door 7 verschillende sneeuwuilen werd gespeeld
  • Rupert Grint heeft een spinnenfobie, dus hij hoefde niet te acteren in de scene uit: ‘Harry Potter en de Geheime Kamer’. Het krioelde daar van de spinnen!
  • In alle films zijn in totaal 10 draken te zien! Best angstaanjagend
  • In ‘De Relieken Van De Dood’, komt er een moment waar we 7 Harry Potters zien, dit is natuurlijk erg ingewikkeld. Deze scene is daarom ook maarliefst 90 keer opnieuw gedaan!
  • De onderwater set in de film ‘De Vuurbreker’ hield 50.000 liter vast. Met deze gasprijzen is dat bizar! 
  • Rowling vertelt dat ze Snape niet ziet als een held, maar ze wilde dat Harry en Snape elkaar zouden vergeven!

Er zijn talloze foute nummer gedraaid tijdens de negende editie, de een nog fouter dan de ander. Echter was er toch eentje die met vlag en wimpel uitstak, namelijk: Sexbomb - Tom Jones, Mousse T!


Zijn jullie liever onzichtbaar, of wil je toch liever alle geheime kamers van Zweinstein weten te vinden? De stelling van vandaag is de strijd tussen de 'Invisible Cloak', de onzichtbaarheidsmantel, en de 'Maudarus Map', de plattegrond waarmee je alle kamers in Zweinstein kan zien!


Dit was alweer de 9e editie, wat betekent dat volgende week de 10e editie is! Wat gaat de tijd hard! Spannend heh? Zijn jullie erbij?!

Poll: Rodi's Foute Uur #9
Rodi's Foute Uur #9

Wat kies jij?
0%
De Invisible Cloak
100%
De Maudarus Map
0%

Judy

05/01/2023, 17:58

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lotsie

06/12/2022, 20:15

150 belcredits, de stonks stijgen torenhoog bij de luisteraars! Jammer dat ik niet kan winnen :c

Jesse

05/12/2022, 19:24

Met de vlammmm in de pijppppp

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid