Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #8
Ook deze week gaan we terugblikken op Rodi's Foute Uur

Celeste

Muziek Wereld

29/11/2022, 20:30

4

4

Afgelopen vrijdagavond hebben we weer kunnen genieten van Rodi’s Foute Uur! Tijdens dit uur werden er een hele boel vrolijke en foute nummers gedraaid. De show bestaat natuurlijk niet uit enkel alleen maar muziek. Rodi voorziet jou tijdens dit uur van de leukste weetjes uit een bepaald jaartal en een mega leuke competitie die te maken heeft hiermee. 

Heb je de 6e editie van Rodi's Foute Uur nou om wat voor reden dan ook gemist? Dan kun je hem hier volledig teruglezen. We houden je weer helemaal up-to-date met alle feitjes, foute nummers en hoogtepunten van de show. Uiteraard werd er ook een competitie gespeeld, hiervan wordt de winnaar nogmaals bekend gemaakt. Lees gauw verder!

Van Jody Bernal tot aan Elvis Presley en van Lady Gaga tot Peter Koelewijn, Rodi heeft weer van alles uit de kast getrokken voor haar Foute Uur. Rodi is lekker gaan socializen met de mensen in de kamer, maar dat is ook niet raar als er uiteindelijk ruim 30 mensen aanwezig waren!
Voor de competitie van deze week was er een verkleed spel, het was een lekker breed thema deze week. Namelijk: *BIEP BIEP* cyber/robot/steampunk. De deelnemers lieten zich van zijn/haar beste futuristische kant zien, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, of in dit geval een winnares. De winnares van deze week was niemand minder dan Kate.
Natuurlijk is er ook een badge-winnaar deze week, namelijk 5H3D3V1L! Beide van harte gefeliciteerd. 


De feitjes van deze week gaan over de Titanic! Duiken jullie mee?

  • Oorspronkelijk waren er 64 reddingsloepen, maar om het uiterlijk van het schip te verbeteren werd het aantal verlaagd naar 32 en is de boot uiteindelijk vertrokken met maar 20 reddinssloepen, hierdoor hebben 2 op de 3 passagiers de ramp niet overleefd
  • Het sieraad, The Heart Of The Ocean, dat een rode draad vormt in het verhaal, bleek nooit aan boord te zijn toen de ramp gebeurde.
  • De schoorstenen op de boot zijn natuurlijk iconisch, maar wist je dat het schip er maar 3 nodig had in plaats van 4? Dit werd wederom gedaan wegens het uiterlijk van de boot
  • Is de Titanic met opzet gezonken? Er zijn heel wat theorieën hierover bedacht. Doordat een eerder ongeluk niet gedekt werd door de verzekering is er veel geld verloren en stond het bedrijf in de schulden. Vlak voor de Titanic vertrok werd de verzekeringspremie voor het schip aanzienlijk verhoogd. Doordat het schip onk kreeg het bedrijf heel wat geld van de verzekering en hiermee zijn de schulden betaald.
  • Je zou denken een dure boot, maar de film is nog duurder. Het schip kostte zo.n 7.5 miljoen euro, en de film 200 miljoen euro!

     

Je zou denken dat het niet mogelijk is om na al die foute hits de foutste te kiezen, maar niets is minder waar.De hit van de week is Que Si, Que No van niemand minder dan Jody Bernal. Een lekker zomerse hit in deze tijd van het jaar, want wat is het toch koud!



Om in het thema van de Titanic te blijven, ook een stelling gebasseerd op de Titanic!

Sta jij liever met de liefde van je leven op de punt van het schip samen naar de zonsondergang te kijken?
Of
Red jij toch liever de liefde van je leven door diegene op de plank te laten en zelf te water te gaan?
Laat het zeker weten!


Dit was het weer voor deze week, het artikel van Rodi's Foute Uur! Laat zeker in de reacties weten of jij ook zo hard hebt gehuild tijdens de Titanic! Volgende week is Rodi weer te horen op vrijdagavond met het foutste uur! Zijn jullie ook net zo benieuwd als ik over welke film/nummer ze het volgende gaat hebben? Laat het dan zeker weten in de reacties!

Poll: Rodi's Foute Uur #6
Rodi's Foute Uur #6

Liefde van je leven redden
0%
De zonsondergang bekijken op de punt van het schip
100%

Judy

05/01/2023, 17:59

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lotsie

02/12/2022, 22:26

Wat is de zonsondergang mooi zeg, en dat vlak aan het water... Ik weet het wel!

Jesse

02/12/2022, 18:59

Jody Bernal, jonguh.

.Laraa.

02/12/2022, 17:55

De zonsondergang blijft mooi om te zien!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid