Nu LIVE Frankenstijn
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #3
De keuzestrijd van Vrede

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden.
Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

Naam: Fréderique
Leetnaam: Vrede (noem mij voor het gemak ook altijd zo)
Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was:  Zowel ik als mijn ouders weten het niet.
Huidige functie bij LeetFM:  DJ
Levensmotto: Wat gij niet wilt dat u geschiedt, zo doet gij ook een ander niet.
Mijn grootste idool: Ik denk dat vooral Luc, Anna, Jeff en Jasper dat zijn. Hiervan heb ik er maar twee in real ontmoet, maar ze helpen mij in alles. Ik zou echt niet zonder ze kunnen, love you all <3.
Ik kan echt niet leven zonder: Mijn horloge + ring!
Ik heb een hekel aan: Zoveel dingen dat ik er geen een kan bedenken.
Hiervoor kun je mij wakker maken: Avontuur midden in de nacht, zoals buiten fietsen of ineens naar een concert of iets in die richting. I'm in!
Ik geef mijn geld het liefste uit aan: Cadeautjes voor anderen.
Ik koos voor LeetFM, omdat: Al mijn vrienden er in zitten/zaten en het me een geweldig team leek! (En ook nog eens zo blijkt te zijn!)

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Nou, dan heb ik 3 banen op mijn lijstje staan: radio DJ, patissier of een achtbaan monteur. Ik weet dat het allemaal ver uit elkaar ligt, maar daar liggen mijn passies. Ik ben dól op bakken, radio maken en achtbanen. Dus het zou een grote eer zijn om één van die banen te hebben. Als ik nu écht zou kiezen dan zou ik gaan voor de achtbanen.

Als je één ding mocht noemen van je bucket list die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Ik heb hier echt een tijd over na moeten denken, wat een vraag! Ik wil nog zoveel doen in mijn leven... Ik denk dat ik op dit moment naar één van mijn "bucket-pretparken" zou willen gaan, aangezien ik nog jong ben en ik het nu nog geweldig vind. Alleen welke? Geen idee! Alton Towers, Phantasialand en Disney World staan op mijn lijstje.

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Dit vind ik heel lastig, het liefst zou ik alles verdelen over allemaal verschillende doelen, waaronder Plan Nederland. Mijn broer werkt bij Plan Nederland, dit doel helpt jonge meiden die uitgehuwelijkt worden, wat ondanks dat het meestal een cultureel verschijnsel is, heel erg is. Dus als ik moet kiezen ga ik daarvoor.

Wat is je grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)

Nou, wat betreft LeetFM wil ik echt nog heel graag een keer naar een 24-uurs. Het lijkt me echt geweldig leuk om het gehele DJ-team te ontmoeten en samen radio te maken. Lekker een beetje rondhangen en wakker proberen te blijven, geweldig!

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Natúúrlijk iets om mee uit de gevangenis te komen! Grapje. Ik denk dat ik een fotoboek zou meenemen. Zo zou ik me nog dingen kunnen herinneren en niet totaal geïsoleerd worden. Het handigste aan een fotoboek is toch wel dat een fotoboek niet leeg kan raken, dus ik heb hem altijd bij de hand

Liever plots blind worden of liever plots doof worden?
Ik zou liever plots blind worden, aangezien ik dan nog muziek kan luisteren. Ik denk dat ik beter met de wereld om zou kunnen gaan, aangezien ik alles nog hoor. Ik denk dat ik me heel erg afgesloten zou voelen en heel erg op mezelf gericht zou raken als ik doof zou zijn. Dat heb ik liever niet.

Liever alle talen kunnen spreken of liever met dieren kunnen praten?
Alle talen! Ik houd van alle verschillende talen op de wereld. Ik heb dan ook al vaak geprobeerd om talen te leren (niet dat het lukt, ik kan me ook niet aan m'n eigen doelen houden ;p )

Liever een Nobelprijs winnen of liever een olympische medaille winnen?
Nobelprijs, aangezien ik dan iets heb kunnen betekenen voor de wereld, mijn naam is niet voor niets Vrede!

Liever 's nachts geen oog dicht kunnen doen of liever om het minste geringste in slaap vallen?
's Nachts geen oog dicht! Ik heb hier wel vaker last van gehad en ik vind de nacht en ochtend echt geweldig! Dus je zou mij er alleen maar blij mee maken. Ik heb nog zoveel dingen die ik wil doen, gewoon lekker midden in de nacht een keer een eind gaan fietsen ofzo, heerlijk!

Liever altijd huilen of liever altijd lachen?
Ik zou liever altijd lachen hebben. Misschien is het jammer dat mensen niet meer hun problemen goed bij mij kwijt kunnen, omdat ik er alleen maar van zou moeten lachen, maar ik zou een positief punt kunnen zijn in hun leven.




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid