Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Zweden
We trekken naar het koude noorden deze week, maar die koude houdt ons niet tegen om plezier te maken!

Lotsie

Muziek Wereld

28/11/2022, 20:15

Pixelarts door Wishky

4

2

Griekenland is mooi enzo, maar mijn honger is nog niet gestild! Ik wil meer muziek ontdekken (en op vakantie gaan op de meest willekeurige momenten van het jaar)! Ben jij nog steeds van de partij? Ik hoop van wel, want onze volgende bestemming is er een die je absoluut niet wilt missen!


Vandaag trekken we naar het noorden, net als vogels als het weer mooi weer wordt! Het weer is nu dan wel slecht, toch wil ik ook een vogel in de lente zijn: we gaan naar het mooie Zweden! Het land van… Ja, van wat eigenlijk? De Ikea! Er is uiteraard nog veel meer te ontdekken in dit prachtige Scandinavische land. Laat ons vertrekken bij de muziek, en terwijl misschien het Noorderlicht meepikken!

 

Dancing Queen - ABBA
Beginnen doen we met een knaller uit 1976! Wist je al dat de werktitel van Dancing Queen “Boogaloo” is? De werkversie was geïnspireerd op het dansritme van Rock Your Baby van George McCraes en ontstond in hun zomerhuisje op 30 kilometer van Stockholm. Hier hadden ze een piano en oude gitaar tot hun beschikking, die gebruikt werd om er inspiratie op te doen en liedjes te componeren. Dit nummer is dus ideaal om een goed feestje te houden tijdens onze reis in Zweden. Misschien vinden we het zomerhuisje wel!

 

Waiting for love - Avicii
Wacht jij ook wanhopig op de ware liefde? Geen nood, Avicii heeft dit ooit ook gedaan! Het is een van zijn vele wereldhits in samenwerking met de Nederlander Martin Garrix. In de clip vertrekt een vrouw ‘s nachts uit huis en een man heeft dit in de gaten. Hij gaat naar haar op zoek, maar wanneer blijkt dat ze niet in de buurt is, bezoekt hij de vreemdste plekken. Bruggen, stranden, bergen en zelfs de middle of nowhere: het bos. Jullie halen het beter niet in jullie hoofd om ook te vertrekken ‘s nachts, want ik denk niet dat ik jullie ooit terug vind in het bos! We zullen heus wel stranden en bergen zien deze week, dus geen nood om hiervoor ‘s nachts al te vertrekken.


Het zit er weer op! Met deze muziek kunnen we zeker een weekje verder. Genieten jullie maar van de mooie landschappen, de muziek en niet te vergeten Zweedse balletjes terwijl ik alvast op zoek ga naar de volgende bestemming.

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 18:00

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Jesse

02/12/2022, 18:59

Hier is Aviciiiii!

.Laraa.

02/12/2022, 17:56

Top artiesten, die steeds in onze gedachten zullen blijven zitten!

Len

28/11/2022, 20:17

ABBA en Avicii <3

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid