Nu LIVE Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #5
Ook deze week gaan we weer terugblikken op Rodi's Foute Uur.

Sydney

Muziek Wereld

20/11/2022, 22:00

3

2

Afgelopen vrijdagavond hebben we weer kunnen genieten van Rodi’s Foute Uur! Tijdens dit uur werden er een hele boel vrolijke en foute nummers gedraaid. De show bestaat natuurlijk niet uit enkel alleen maar muziek. Rodi voorziet jou tijdens dit uur van de leukste weetjes uit een bepaald jaartal en een mega leuke competitie die te maken heeft hiermee. 

 

In dit artikel zal ik jullie mee terugnemen naar het allereerste foute uur van Rodi. Heb jij de show nou compleet gemist? Of heb je nou gewoon zin om alles even terug te lezen? Dan ben je hier zeker op het goede adres! We gaan de hoogtepunten van de show bespreken, enkele feitjes, het foutste nummer van de week en als kers op de taart is er ook nog eens een stelling van de week! Heb jij er al net zoveel zin in als ik? Dan zou ik zeggen, lees zeker snel door! 


Deze week pakte Rodi haar show even helemaal anders aan. De jaartallen zijn even aan de kant geschoven. Deze keer zal in de show een bepaald nummer of film in het zonnetje komen te staan. Rodi begon natuurlijk met de  beste film die ze kon kiezen namelijk Grease. De show was ook mega gezellig, want er werden gewoon maar liefst 30 mensen in de kamer aangetikt! Hoe tof is dat? Gaan we volgende voor de 35?  We zullen het zien! 

Natuurlijk gaf Rodi ook weer wat hoofdprijzen uit. Zo dee ze een “raad het woord” competitie. Deze werd gewonnen door Naw en hiermee verdiende hij gewoon maar liefst 200 belcredits. De badge was deze week gewonnen door Yaki!


Deze week gaan de feitjes dus niet over een jaartal, maar over de film Grease. Zijn jullie benieuwd? Laten we er dan eens gauw induiken. 

  • Sandy komt eigenlijk helemaal niet uit Australië. In het originele script komt Sandy namelijk gewoon uit Amerika, maar omdat de actrice Olivia haar Australische accent niet weg kreeg besloten ze dit aan te passen. Wist jij dit? 
  • Kauwgum kauwen zal voor jullie wel geen verrassing zijn bij deze film. Wisten jullie dat ze hier ruim 100.000 stukjes kauwgum voor nodig hadden?
  • Grease zou eerst veel rauwer geweest zijn. Het werd namelijk als een toneelstuk geschreven. 

Er zijn een hele boel foute nummers gedraaid dit uurtje, maar er is toch wel een nummer dat er misschien het meeste uit sprong? Deze week is het foutste nummer gekozen door een geheime bron. Het foutste nummer van de week is geworden: Take a Chance On Me - Abba.

Vanaf volgende week kunnen jullie ook meestemmen op het meeste foute nummer van de week. Hou het dus zeker in de gaten!


Deze week hebben we weer een stelling voor jullie in petto! We blijven ook hier natuurlijk in het thema van Grease.

Zou jij je liever aansluiten bij de Pink Ladies of de T-Birds? 

Laat jou keuze zeker weten door te stemmen in de poll. 


Dat was dan alweer het artikel over Rodi’s Foute Uur! Laat zeker weten in de reacties wat jullie er van vonden en laat natuurlijk ook even wat liefde achter door het te liken. Volgende week is Rodi weer te horen op vrijdagavond met het foutste uur! Zijn jullie ook net zo benieuwd als ik over welke film/nummer ze het volgende gaat hebben? Laat het dan zeker weten in de reacties!

Poll: Rodi's foute uur #5
Rodi's foute uur #5

Pink Ladies
100%
T-Birds
0%

Judy

05/01/2023, 18:03

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Radiaze

21/11/2022, 15:45

Pink Ladies it issss! Ik heb altijd al zo'n mooi roze jasje gewilt! Wees er volgende week ook bij want dan kunnen jullie als luisteraars ook mee beslissen voor het foutste nummer van de week zoals Sydney aankondigde!

Lotsie

21/11/2022, 12:47

Deze reeks zit goed fout! Superfijn om terug te lezen wat er gebeurd is terwijl ik aan het studeren was

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (4)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid