Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Artikelio S1 A2 [TALKIO]
Artikelio, hét artikel van de TALKIO show van niemand minder dan onze Benio!

Celeste

Leet Weekblad

15/11/2022, 23:00

6

6

De tweede editie van "Talkio" was een groot succes! Heb je het gemist? Geen getreur, lees gauw verder!


Vandaag in de show, niemand minder dan Jaro, aka virtualic,  en GAGAGOGO. Het gaat een beetje over werk in combinatie met muziek deze aflevering. Er was namelijk een speciale gast, GAGAGOGO is DJ van beroep, hoe gaaf! De host van vanavond is niemand minder dan onze Judith!


Mocht je aanwezig zijn geweest bij de show, hoorde je te gekke mashups van de eerste gast, dat uiteraard GAGAGOGO was. Ook hadden ze het over hun favoriete dnb artiesten. Die van Benio is Macky Gee, en die van GAGAGOGO is Fox Stevenson. Virtualic was natuurlijk besluiteloos op dit gebied. GAGAGOGO is als jobstudent bezig in de elektriciteit, en in zijn vrije tijd maakt hij graag muziek. In de tussentijd is natuurlijk ook een competitie gaande, de eerste winnaar is Darumaka!


Darumaka is ook direct de tweede gast van de show. Deze jongeman is een software developer en maakt ook graag muziek. Ze vinden Method beide een leuke dnb artiest! Echter vond Darumaka wel dat Benio zich moest schamen, omdat zij Fox Stevenson niet kent, de favoriete dnb artiest van GAGAGOGO. In de volgende ronde van de competitie kwam natuurlijk een nieuwe winnaar, voor sommige een oude bekende, Maitheetje! 


De 3e en laatste gast van de show is Nika.x, die je mogelijk kunt kennen van vorige week. Ze heeft geen baantje, omdat ze het ontzettend druk heeft met haar opleiding voor ruimtelijke vormgeving. Super interessant! De competitie is intussen weer door gegaan!


De laatste winnaar van de competitie van deze week is NielBE. Gefeliciteerd aan alle winnaars. Dit was alweer de tweede editie van Talkio! Hoe vonden jullie het? Laat het zeker weten in de comments!  Jaro (Virtualic), ontzettend bedankt voor het meedraaien. Judith, ontzettend bedankt voor het hosten, top host! En uiteraard Benio voor het geven van de ontzettend leuke show! 
 

Judy

05/01/2023, 18:05

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Lotsie

21/11/2022, 12:42

Ruimtelijke vormgeving, dat klinkt wel interessant! Leuk dat we meer te weten komen over de Leets zelf en dat met goede muziek erbij!

Maitheetje

16/11/2022, 21:02

Oohh, ben ik een oud bekende?!

Benio

16/11/2022, 17:50

kort maar krachtig

Kiara

16/11/2022, 10:09

We love you Maité WE DO💙

Jesse

15/11/2022, 23:09

GAGAGOGO, klinkt als een woordje dat je heeeeeeeeeel vroeger hebt gezegd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid