Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Ruimte
We gaan naar de maan, ga jij ook mee? Snel dan, want de plaatsen voor deze dure reis zijn beperkt!

Lotsie

Muziek Wereld

14/11/2022, 20:15

Pixelarts door Wishky

4

4

Het Goede Doel heeft goed advies: naar België gaan! Met een overheerlijk pak frieten in de maag kunnen we verder op reis. Snel Sandra Kim in de oren, want het wordt een lange vlucht, of toch niet?


Vandaag is een heel speciale dag. Ik heb al mijn diamanten en Bel-Credits opgespaard om dit te kunnen betalen, maar zoals Samson en Gert het zouden zingen: we gaan naar de maan! Een ruimtereisje kost niet niks, dus zorg ervoor dat je er optimaal van kan genieten met deze ruimtehits.

 

The Astronaut ~ Jin
We wagen ons voor even aan het leven van een echte astronaut, net als Jin, het oudste lid van BTS. Dit nummer werd door Coldplay geschreven en door onder andere Jin zelf naar het Koreaans vertaald. Eerder hadden Coldplay en BTS al een samenwerking, My Universe, een nummer dat ook perfect in het thema van vandaag past. Twee aanraders in één klap dus! Het is duidelijk te horen dat The Astronaut de typische Coldplay-vibes heeft, en als je goed oplet kan je Chris Martin zelfs horen zingen! Wat vind jij van dit nog maar net uitgebrachte nummer?

 

Space Man ~ Sam Ryder
Zie hier een nummer dat ons allemaal deed zweven op het Eurovisiesongfestival dit jaar. Met deze hit, die na de competitie nog wat bleef nazinderen op de Nederlandse en Belgische radio, behaalde singer-songwriter Sam Ryder dan ook de tweede plaats, de beste prestatie van het Verenigd Koninkrijk sinds 1998! Niet moeilijk met zo’n lied, met noten zo hoog als… de ruimte! En laat dat nu net zijn waar Ryder over zingt…


We hebben de - veel te dure - tickets, ons ruimtevoedsel en nu ook de beste hits (zelfs drie deze week!!). Ik zou zeggen dat we klaar zijn om naar de ruimte te gaan in onze rode race raket. Maar, kan je eigenlijk wel muziek luisteren in de ruimte? Zorgen voor later! Daar gaan we!

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 18:05

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

15/11/2022, 23:15

Wat is het fijn om me even in de ruimte te wanen!

Jesse

15/11/2022, 22:05

ja

Kiara

14/11/2022, 22:04

Wacht is dit een droom? Of zijn we nu echt naar de ruimte gevlogen?! Ik vind het trouwens wel wat koud hier tussen alle planeten, de zon en de maan. Laat ik toch maar snel mijn bedje in gaan!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid