Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Nieuwe Updates Leet
Updates (19/01/2018)

Willie

LeetHotel

1

0

Gisteren zijn er een aantal updates doorgevoerd binnen Leet Hotel. Dit keer zijn er ook updates bij waar je als Leet iets van merkt of al gemerkt hebt. Vandaag kwam om 18:00 nog wel de mededeling dat één van de doorgevoerde updates nóg een update krijgt en dat er na een nieuwe restart nog wat zal veranderen. Alles over de nieuwe updates lees je in dit artikel.

Zie wie er online komt en offline gaat

Dit is toch wel dé update die jou ongetwijfeld al is opgevallen. Op het moment dat een vriend(in) online komt verschijnt er rechtsboven een zogenaamde pop-up melding. Deze geeft aan wie er op dat moment Leet betreedt. Deze melding krijg je ook wanneer een Leet uit de vriendenlijst offline gaat.

Update: Om 18:00 verscheen de mededeling dat het binnenkort ook mogelijk is om deze functie uit te schakelen. Dit heeft er mogelijk mee te maken dat het voor Leet’s die veel vrienden hebben als irritant wordt ervaren. Door deze nieuwe update wordt dat voorkomen en deze update zal na de eerst volgende restart doorgevoerd worden.

Wired updates

Er zijn een aantal nieuwe updates te melden rondom de wired. Het betreffen voornamelijk verbeteringen aan al bestaande wired. Het meest opvallende is toch wel de nieuwe command die je kunt gebruiken om alle wired in je kamer te verbergen. Een geweldige oplossing voor vele bouwers onder ons die zich geen zorgen meer hoeven te maken over het verstoppen van de wired.

Je hoeft enkel :wired te typen en alle wired wordt onzichtbaar gemaakt. Door deze code nogmaals te typen verschijnt alle wired weer in beeld. Je moet er alleen wel op letten dat je dan niet door het onzichtbare gedeelte heen kunt lopen, dus plaatst de wired bij voorbaat wel een beetje afgelegen.

Verbeteringen wired:


Als je een meubel verplaatst via de 'Meubi verplaatst naar locatie & staat' wired zal de geselecteerde meubel naar de gekozen plaats ‘glijden’. Deze wired liet eerder meubels soms de totaal andere richting op schieten. Deze bug is ook opgelost.


Bij de wired reactie: ‘Meubi wordt verplaatst en/of gedraaid' is de randomness algoritme van de wired verbeterd. Dit betekent dat de geselecteerde meubel niet alleen maar naar links gaat als je links en rechts instelt, maar werkt nu echt random en gaat dus naar links en rechts.

Rollers

Het probleem met de rollers is volledig verholpen. Eerder wilden sommige rollers niet rollen wanneer er een bepaalde vloer onder stond. Dit is nu opgelost en als het goed is kun je vanaf nu gewoon onder elke willekeurige vloer je meubels op de roller laten rollen.

Meubels ruilen

Er is een kleine aanpassing toegevoegd bij het ruilen van meubels. Eerder werden de meubels die je selecteerde om te ruilen in willekeurige volgorde en positie in het scherm geplaatst. Vanaf nu zullen de geselecteerde meubels gesorteerd worden in de negen vakjes die daarvoor beschikbaar zijn. Zo kun je ook makkelijker zien wat je ruilt.

Invetaris

Tot slot (alsof het allemaal nog niet genoeg was) is ook de invetaris vanaf nu helemaal geordend. Alle meubels staan nu gesorteerd van oud naar nieuw, super handig toch?!

 

Wat vindt jij van deze nieuwe updates? Laat het weten door een reactie achter te laten.

Remie48

31/01/2020, 16:36

¬

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid