Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Het Dagboek Van... Jesse!
De LeetMusic medewerkers hebben naast het inzetten voor Leet een super leuk leven. Deze week is Jesse aan de beurt!

Celeste

Leet Weekblad

08/11/2022, 20:00

8

7

Wat zijn die LeetMusic Medewerkers slordig, jeetje. Ik liep de sportschool in, zie ik Jesse zijn tas met zijn dagboek! Eens kijken wat deze slordige Jesse allemaal beleeft, maar niets zeggen hoor!


Lief dagboek, maandag begon om 7:30 s’ochtends: ik werd wakker en ik hoorde m’n wekker met “una paloma Blanca” als geluidje. Ik had vandaag school, het weekend is helaas alweer voorbij en ik moest maar weer eens aan de bak. Ik maakte me rond 7:50 klaar, dus ik waste m’n gezicht, poetste m’n tanden en maakte m’n eten klaar. Niet veel later om 8:15 vertrok ik met m’n auto naar station om de trein te halen richting school. Qua drukte viel het allemaal reuze mee, had m’n airpods gelijk ingedaan en luisterde lekker naar m’n muziek zodat niemand me kan storen in de trein, behalve de conducteur die stonk naar rotte vis die kwam checken of ik had ingecheckt ja of nee. Om 9:30 begon m’n les en het was meteen SLB. We begonnen met 3 afstudeerpresentaties van 3 klasgenoten, wat wel leuk om te horen was hoe hun toekomstplannen er onder andere uit gaan zien. Tegen 12 uur moesten we het veld op, trainingen te geven voor de 1e jaars studenten bij ons op school. We moesten frisbee geven, iets wat de meeste studenten niet echt helemaal geweldig vonden, zeker niet met al dat gewaai en dat regen wat veel ellende veroorzaakte. Na 2 uur kwam de 3e en laatste groep naar ons toe en na een paar minuten, moesten we de trainingen aflasten wegens te veel wind, wat begrijpelijk was aangezien de frisbees alle kanten opwaaiden. We mochten toen naar huis en ik was zelf tegen een uur of 16 thuis. Ik kreeg te horen dat er problemen waren met de radio en zou van 20-21 gaan draaien, maar dat ging dus niet en zo hoefde ik niet te draaien, maar ging ik lekker ff callen met wat mensjes. Tegen 22:30 ging ik m’n bed in en ging ik ff YouTube kijken en was het een einde, van m’n maandag.


Dinsdag, was ik tegen 9 uur wakker, ik ging even op de iPad ff wat filmpjes kijken en was wel leuk. Ik had op die dag ook les van 14-16 of eerder. Tegen 12:15 ging ik van huis naar station toe rijden en was vanuit station tegen 13:30 ongeveer op school, dus prima op tijd toch? Toen ik er aan kwam, ging ik met wat klasgenoten een broodje kroket bestellen want ja, ik moet tenminste wat te eten hebben ;P. Om 14:00 begon m'n les, en het was een beetje bespreken over ons project die we moeten geven, mensen die niveau 3 doen moeten een toernooi organiseren en de mensen die niveau 4 doen (wat ik dus doe) moeten een toernooi coördineren, dus ik moet de mensen die het toernooi organiseren coördineren. Na 15:30 vroeg ik aan m'n docent of ik eerder weg kon, ivm met mijn stage waar ik op tijd moest zijn, want ik vind te laat komen altijd verschrikkelijk, maar gelukkig mocht ik eerder weg en daar was ik wel blij mee. Tegen 16:50 was ik thuis, en ging ik eventjes mijn judotas ophalen en ging ik naar mijn stage toe. Ik moest van 17:30-19:30 lesgeven en ging bij m'n beide 2 groepen super goed. Na m'n stage, had ik snel AVG gegeten en ging ik van 21-22 draaien met onze enige echt Star.j, wat ook super leuk was en had enorm genoten met onze stuiterbal van die Star.j.


Woensdag, was de dag dat ik mijn keuzedeel "HBO sportstudies" had. Tegen 11:30 ging ik eventjes langs de Jumbo om wat croissantjes op te halen, want ik had daar eventjes om lekker een croissantje te gaan smikkelen. Om 12:15 ging mijn bus richting keuzedeel en was rond een uur rijden om daar heen te komen, wat gelukkig allemaal meeviel! Ik had van 13:00 tot 15:30 les en was om heel eerlijk te zijn best saai. Toen ik thuis kwam, was ik met een aantal mensen in call en gingen we spelletjes doen.


Donderdag, had ik van 8:30 tot 12:00 les. Als eerste had ik 3 kwartier praktijk in de fitnessruimte, wat opzich wel leuk was, aangezien ik bloedfanatiek ben in de gym en soms wel af en toe wat uitsloof. Na praktijk, gingen 2 klasgenoten acro en trampoline springen geven. Ik vond het wel leuker dan voetbal, omdat we zelf bijna altijd voetbal doen en het werd nu eens tijd voor wat anders. Na school, moest ik van 16:30 tot 18:15 judoles geven, wat wel goed ging. Na lesgeven, had ik zelf nog van 19:30-21:00 getraind en de sfeer zat er goed in, want er waren veel mensen op training en dat motiveert mij enorm om zelf lekker m'n potjes te kunnen draaien. Na training was ik ff langs de nieuwe McDonalds geweest en had ik eventjes 2 McChickens besteld en was zoals altijd "good soup".


Vrijdag, had ik van 8:30-16:00 les. Ik had eerst mentor uur en trainer-coach specifiek. Daar leerden we over actiontypes, waar wij binnenkort in de toetsweek een toets daarover krijgen. Om 11 uur hadden we trainingskunde, en daar zijn we bezig met de voorbereidingen voor de toets komende toetsweek. Na trainingskunde, moest ik liefst een uur wachten voor m'n keuzedeel judo begon. Om de tijd te benutten, ging ik eventjes EK live kijken tot m'n keuzedeel begon. Ik had wel na de training/gym van gisteren wel last van m'n beide bovenbenen en kon ik helaas niet zo veel doen. Na mijn keuzedeel heb ik uiteindelijk weekend en ging ik eventjes met de enige echte nieuwsreporter Celeste bellen en gingen we eventjes praten over onze dag en was wel gezellig!


Zaterdag, ging mijn wekker om 7 uur, want we gingen tegen 7:30 vertrekken naar Borger voor een toernooi waar ik moest scheidsen. Er waren in totaal 5 blokken en de 1e blok begon om 9 uur. Toen we daar aankwamen, gingen we eventjes wat koffie drinken en gingen ze ff wat dingetjes bespreken over vandaag. Alle blokken, waar ik had gescheidst gingen goed. Alhoewel de 2e blok wat minder vond, ging het voor de rest wel helemaal prima! Tegen 17 uur waren we klaar en ging ik met de coaches ff een drankje doen. Ik aan de cola en de rest aan de bier, spreekt voorzich als je een privé chauffeur hebt, hahahaha. Toen we thuis aankwamen, gingen m'n ouders eventjes na 20 minuten op visite. Ik bleef dus tot ze thuis kwamen alleen thuis, waar ik ff in de tussentijd thuisbezorgd had besteld. Ik bestelde namelijk een zoete spareribsschotel met aardappelschijfjes en moet je zeggen, het was goed te vreten joh! Tegen 00:30 kwamen m'n ouders thuis en voor m'n ouders thuis kwamen, had ik even mijn hond uitgelaten en ging ik met een goed gevoel naar bed om te pitten.


Zondag, had ik lekker uitgeslapen en moest ik mijn verdomde wekker verzetten van een uur achteruit. T' was wel eventjes wennen maar it is what it is natuurlijk! In de middag had ik eventjes mijn muziek klaargezet voor tijdens het Halloweenbal op Leet samen met onze DJ Kiara. Kiara en ik hadden er enorm veel zin in en hadden eventjes besproken van wat er moest gebeuren. Toen het zo ver was wilde ik de radio op, maar ik toen kon ik er ineens niet op, wat veel stress opleverde aangezien iedereen op het bal verheugde en ik zoveel prive berichtjes kreeg. Na een half uurtje stressen, kon ik de radio op en was iedereen weer opgelucht. Toen ik aan het praten was op de radio, kreeg ik in de kamer te horen dat de radio het weer niet deed en leverde het weer enorme stress op. Toen had ik besloten dat het event eerder mocht beginnen ivm problemen met de radio. Het event was wel goed gekomen en iedereen kon genieten van de leukste even. *gooit dagboek weg* Dag, boek!
 


Jesse heeft zijn dagboek weer terug, voordat hij mij dalijk omlegt met zijn judo skills. Dit was het laatste dagboek dat ik heb gevonden op mijn avontuur, dus laat dit een les zijn voor iedere sloddervos onder ons, laat nooit je spullen ergens liggen!

*Artikel loopt een week achter*

 

Judy

05/01/2023, 18:07

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Kiara

12/11/2022, 20:38

Wat jammer dat dit al weer het laatste artikel was van deze leuke dagboek reeks!

Lotsie

10/11/2022, 20:48

Gelukkig lag mijn dagboek veilig opgeborgen, al vond ik dit een heel leuke reeks!

Sem.

09/11/2022, 21:30

Leuk Artikel :)

Benio

09/11/2022, 10:55

heel eerlijk, teveel tekst om te lezen. Maar was te moeite waard! DJ hond heeft drukke schema hoor pfoe

.Laraa.

08/11/2022, 23:32

Wat een mooi dagboek!

Radiaze

08/11/2022, 23:14

Doe mij maar een spareribsschotel met aardappelschijfjes! Super leuk artikel weer Celeste! <3

Jesse

08/11/2022, 22:15

Iemand zin in 2 McChickens of een spareribsschotel met aardappelschijfjes?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid