Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Rodi's Foute Uur #4
De vijfde show van Rodi's Foute Uur zit er al weer op! Benieuwd naar wat er deze week is gebeurd?

Sydney

Muziek Wereld

06/11/2022, 22:00

6

5

Afgelopen vrijdagavond hebben we weer kunnen genieten van Rodi’s Foute Uur! Tijdens dit uur werden er een hele boel vrolijke en foute nummers gedraaid. De show bestaat natuurlijk niet uit enkel alleen maar muziek. Rodi voorziet jou tijdens dit uur van de leukste weetjes uit een bepaald jaartal en een mega leuke competitie die te maken heeft hiermee. 

 

In dit artikel zal ik jullie mee terugnemen naar het allereerste foute uur van Rodi. Heb jij de show nou compleet gemist? Of heb je nou gewoon zin om alles even terug te lezen? Dan ben je hier zeker op het goede adres! We gaan de hoogtepunten van de show bespreken, enkele feitjes, het foutste nummer van de week en als kers op de taart is er ook nog eens een stelling van de week! Heb jij er al net zoveel zin in als ik? Dan zou ik zeggen, lees zeker snel door! 


Deze week was alweer de 5e show van Rodi’s Foute Uur. Ze had weer wil veel in petto deze week en zo ook een special guest! Dat was namelijk de enige echt DJ -Ferry-. Ze draaide dit uur weer de meest foute nummers en hield ook weer 2 competities waar belcredits te winnen vielen en een badge. Zo won KatInHetBakkie de raad plaat en won Celeste de enige echte badge van Rodi’s Foute Uur! Gefeliciteerd aan jullie beide.


Het thema of moet ik zeggen het jaartal van deze week is 2014. Zijn jullie benieuwd wat voor feitjes dit jaar allemaal kent?

  • In 2014 maakte we kennis met de Mannequin Challenge & de Dab. Ken jij deze 2 termen nog?
  • Dit jaar was het de 20ste editie van het FIFA wereldkampioenschap. Hier deden 32 teams aan mee en het werd georganiseerd in Brazilië.
  • Jullie kennen het vast allemaal wel, Vine. Het wel bekende platform wat dagelijks werd gebruikt onder de nu Tiktok sterren. Kennen jullie Jake Paul nog? Of Kingbach? Lele Pons? Zij waren hier allemaal deel van. 

Er zijn een hele boel foute nummers gedraaid dit uurtje, maar er is toch wel een nummer dat er misschien het meeste uit sprong? Deze week is het foutste nummer gekozen door een geheime bron. Het foutste nummer van de week is geworden: Boven op de berg (Dwergenlied) - Double Dj's.


Deze week hebben we weer een stelling voor jullie in petto!

Wat heb je liever?

  • TikTok
  • Old School vine

Laat jou keuze zeker weten door te stemmen in de poll. 


Dat was dan alweer het allereerste artikel over Rodi’s Foute Uur! Laat zeker weten in de reacties wat jullie er van vonden en laat natuurlijk ook even wat liefde achter door het te liken. Volgende week is Rodi weer te horen op vrijdagavond met het foutste uur! 

Poll: Rodi's Foute Uur - #4
Rodi's Foute Uur - #4

TikTok
66,67%
Vine
33,33%

Judy

05/01/2023, 18:08

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sem.

09/11/2022, 21:31

Leuk Artikel :)

Soof

07/11/2022, 19:46

I mean dabben is zo 2014

Benio

07/11/2022, 18:53

ik voel me echt oud nu HAHA *dab*

Milanneke.

07/11/2022, 10:52

Ik snap er niets van..

Lotsie

07/11/2022, 07:57

Ik wist niet dat dabben al zolang geleden was! Ben ik echt al zo oud?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid