Nu LIVE gnomecaithlin
Luisteraars
Huidig nummer
Vrienden van Amstel viert jubileumfeestje
Tijd voor een feestje!

Willie

Muziek Wereld

0

0

De vrienden van Amstel Live.. wie kent ze nou eigenlijk niet! Dit jaar hebben ze zich voorbereid op een jubileumeditie die grootser is dan ooit! Vanaf donderdag 18 januari staan 25 artiesten maar liefst veertien avonden op het podium van Rotterdam Ahoy. Zo zijn er optredens van onder andere Kensington, BLOF, DI-RECT, Mr. Probz, Guus Meeuwis, Broederliefde, Typhoon, Rowwen Hèze en Marco Borsato.

Presentatie

Dit jaar zal de 20ste editie van de Vrienden van Amstel plaatsvinden en deze wordt dit jaar gepresenteerd door Nick en Simon. Artiesten als Paul de Leeuw, Lil’ Kleine, André Hazes, Rondé en Kraantje Pappie gaan dit jaar hun debuut maken op het event. De line-up is sinds kort bekend.

Veel publiek

De organisatie van de Vrienden van Amstel verwacht dit jaar meer dan 190.000 bezoekers! Nooit eerder hebben er zoveel artiesten opgetreden tijdens dit bekende evenement. De laatste show zal plaatsvinden op 2 februari. 190.000... dat is echt heel veel!

Hoe het allemaal begonnen is

Wist je dat het event voor het eerst begon in 1998? In eerste instantie was het ook meer een muziekcafé, maar het is door de jaren heen steeds groter geworden!

En ben jij aanwezig dit jaar? De kaartverkoop voor 2019 is al weer van start gegaan, dus mocht je dit jaar missen.. grijp nu alvast je kans voor volgend jaar!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (5)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid