Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Wereld Rond ~ Israël
We vliegen verder naar Israël, een land met heel toffe maar onbekende muziek!

Lotsie

Muziek Wereld

17/10/2022, 20:15

Pixelarts door Wishky

4

1

Ik heb het toch wel gehad met de Verenigde Staten na zo’n weekje reizen. Veel dat zij hebben zien we bij ons thuis ook… Laten we dan maar snel verdergaan naar onze volgende bestemming! Kom jij ook mee aan boord?


Reizen doen we natuurlijk niet alleen, en ik kreeg al opmerkingen dat ik te bazig was omdat ik altijd beslis waar we heen reizen! Dat is onzin, toch? Ik zit in het vliegtuigje op de banner, dan mag ik toch ook wel sturen zeker?

Ik wil natuurlijk wel dat jullie nog mee blijven reizen, dus liet ik Sem de bestemming kiezen. We vliegen verder naar Israël!

 

Time ~ Izabo
Dit lied was de Eurosong inzending van Israël in 2012. Ze stuurden de vierkoppige band naar Baku met het doel een zo goed mogelijk plaats te behalen. Dit lukte echter niet helemaal: ze bereikten plek dertien in de halve finales waardoor ze niet van de partij waren tijdens de grote finale. Hun nummer kon nochtans veel mensen aanspreken, want het werd zowel in het Engels als het Hebreeuws gezongen. Kenmerkend aan het optreden op Eurosong is het vertigoshot, dat voor het eerste live gebracht werd. Dit is een speciale filmtechniek die voorheen enkel in series en films gebruikt was. Zo veel speciale dingen en toch niet naar de finale, vind jij dat verdiend?

 

Cute Boy ~ Sagi Kariv & Nunu
Voor dit nummer werkten de singer-songwriter Nunu en DJ Sagi Kariv samen om een verhaal met stevige beat te kunnen brengen. In het nummer gaat het over liefde. Eerst zingt Nunu over hoe knap ze is, maar wanneer ze haar vriendje kwijt raakt, verandert alles. Hoewel het lied Cute Boy heet, is het helemaal niet zo Cute! Kariv zorgde namelijk voor een stevige beat om de tekst te vergezellen.


Ik wist zelf helemaal niets van Israël, maar nu wel! (Oh, een rijmpje!) Misschien moet ik jullie vaker benoemen tot reisleider… Maar dat zien we vanzelf nog wel. Als je deze reis leuk vond, blijf dan zeker plakken want volgende week is er weer een nieuwe bestemming met nieuwe muziek!

Tot volgende week!

Judy

05/01/2023, 18:15

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sydney

18/10/2022, 19:53

Ik vind het leuk dat we iedere week, als souvenir nieuwe muziek in ons koffertje mee kunnen nemen. Weer wat geleerd over dit land en de muziek ervan! Ben benieuwd waar het vliegtuig volgende week landt.

Sem.

18/10/2022, 18:19

Wegens heftige turbulentie moesten we wel een noodlanding maken in Israël 🛬

.Laraa.

17/10/2022, 23:50

Fijn om me even in Israël te voelen! Leuke liedjes. :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid