Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
KEUZESTRIJD #2
De keuzestrijd van Texano

Willie

Leet Weekblad

0

0

Het leven bestaat voornamelijk uit keuzes maken. Sommige keuzes zijn tijdelijk, andere keuzes zijn niet definitief en heel af en toe maak je een keuze voor het leven. De ene keuze is makkelijk en de andere is lastig. Keuzes ontkom je nou eenmaal niet aan. Helemaal niet als LeetFM medewerker, wanneer Creative bij je op de stoep staat met een aantal dilemma's. Elke week krijgt een medewerker van LeetFM namelijk een aantal lastige keuzes voorgeschoteld die beantwoord moeten worden. Leer de medewerkers beter kennen en lees welke keuzes zij maakten. 

 Naam: Dylan
 Leetnaam: Texano
 Zo zou ik heten als ik van het andere geslacht was: Fabienne
 Huidige functie bij LeetFM: DJ
 Levensmotto: Eat Sleep Rave Repeat
 Mijn grootste idool: Dimitri Vegas & Like Mike
 Ik kan echt niet leven zonder: Muziek
 Ik heb een hekel aan: Mensen die denken dat ze heel groot zijn en denken dat ze super veel voorstellen.
 Hiervoor kun je mij wakker maken: Tickets voor een festival
 Ik geef mijn geld het liefst uit aan: Festivals
 Ik koos voor LeetFM, omdat: Ik graag met muziek werk. Ik was al een heel lang geïnteresseerd in LeetFM. Ik ben bij LeetFM gekomen door -Roxanne, die ik al sinds 2012 ken.   Ik vind het leuk om mijn muziek te delen met andere mensen en het leek me leuk om met een leuk en gezellig team te werken.

Wat is jouw absolute droombaan (ongeacht of je het ooit zult worden)?

Vroeger was het straaljager piloot ik vond dit altijd super vet. Door de jaren heen is het allemaal een beetje veranderd. Ik wilde daarna graag meer doen met grafisch design en hoopte ik bij een groot bedrijf als Ubisoft terecht te komen. Uiteindelijk heb ik het vak van video- en lichttechnicus bij festivals ontdekt en dat is het op dit moment mijn droombaan. Het zal mij echter me niks verbazen als het nog een keer zal veranderen.

Als je één ding mocht noemen van je bucketlist die je nu zou mogen uitvoeren wat zou dat zijn?

Sowieso naar Tomorrowland gaan. Ik vind tomorrowland zo ongelofelijk vet. Ik volg het al sinds ik 12 jaar ben en het is altijd al een droom geweest om er heen te gaan. Nu ik 18 jaar ben en recent naar Bringing the madness van Dimitri Vegas en Like Mike ben geweest, is mijn liefde voor festivals alleen maar gegroeid.

Stel dat je morgen je bankrekening opent en ziet dat er €100.000,- is bijgeschreven om te schenken aan een goed doel. Welk doel zou dit zijn?

Persoonlijk weet ik niet zo veel over al die goede doelen, ik ken er maar een paar. Ik heb zelf een keer meegeholpen met Jantje Beton. Dat is voor kinderen die niet buiten kunnen spelen. Als ik een keuze moet maken, zou ik persoonlijk die 100.000 euro aan het onderzoek naar borstkanker geven, dus voor stichting Pink Ribbon. Mijn moeder heeft zelf borstkanker gehad, gelukkig was het goed te behandelen.

Toelichting: Pink Ribbon is een stichting die projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker financiert. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt.

Wat is jouw grootste wens (ongeacht of het ooit zal uitkomen)?

Mijn grootste wens is om mijn hele bucketlist af te werken voordat ik dood ga (daar is het tenslotte ook voor ;p). Er staat best veel op, vooral veel festivals. Die kan ik beter bezoeken zolang ik nog onder de vijftig jaar ben haha.

Stel dat je veroordeeld wordt voor een gevangenisstraf van 5 jaar, maar je mag één voorwerp uit je huis meenemen naar binnen, wat zou dat zijn?

Fotoboek van mij, zodat ik terug kan kijken naar de goede oude tijd,  toen ik nog een kleintje was. Foto's waar ik met mijn ouders op sta, dingen die ik mee heb gemaakt en gewoon oude herinneringen. Ik denk dat het wel echt wat met je doet op dat moment

Liever een dikke baard of liever een dikke snor?
Dikke baard, dat vind ik veel mooier (Ja, ik weet dat ik in Leet een snor draag…)

Liever alleen maar naar muziek mogen luisteren bij een festival of liever nooit meer naar een festival gaan?
Hoe erg ik ook van Festivals houd, zou ik toch liever altijd naar muziek willen luisteren en dan geen festivals meer bezoeken. Omdat festivals niet elke dag zijn en dan als ze zijn ook veel geld kosten. Dan luister ik het liever elke dag lekker op me telefoon of via YouTube.

Liever altijd een rode kop of liever altijd spierwit?
Spierwit, met een rode kop lijkt het wel alsof ik me altijd schaam voor iets.

Liever één keer per dag je teen stoten of liever één keer per dag op je tong bijten?
Liever mijn teen stoten. Weet je hoe veel pijn het doet om elke keer op je tong te bijten? Dat is gewoon een spier. Straks verpest ik mijn smaak nog eens, als ik teveel op mijn tong bijt, dus ik bedank hiervoor.

Liever opgesloten in een lift met tien gillende kinderen of liever opgesloten in een lift met tien zieke ouderen?
Dan liever tien gillende kinderen om me heen. Daar kan ik tenminste niet ziek van worden en daarnaast vind ik kinderen veel leuker.




Volgende week zondag is er weer een gloednieuwe editie van 'keuzestrijd'. Heb jij een dilemma of een lastige keuze die de medewerkers van LeetFM voorgeschoteld moeten krijgen? Laat deze dan achter in de reacties.

:: Creative
:: Nieuwsreporter LeetFM

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid