Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #40 ~ Final Countdown
De laatste loodjes wegen het zwaarst, zeggen ze. Is deze battle ook het lastigste?

Lotsie

Muziek Wereld

20/06/2022, 20:15

3

3

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Omdat het de laatste keer is dat twee nummers met elkaar zullen strijden, is het thema "Fina Countdown". 3, 2, 1, strijden maar!

 

The Final Countdown ~ Europe

Beginnen doen we in… ik bedoel met Europe! Deze Zweedse band kennen we allemaal wel van hun monsterhit The Final Countdown. Ze brachten het nummer uit op hun gelijknamige derde album en hiermee boekten ze internationaal succes: het lied kwam in maar liefst 25 landen op nummer 1 te staan. Hoewel het nummer pas in 1986 werd uitgebracht, lag de iedereen bekend in de oren klinkende riff al sinds 1981 op tafel. De tekst werd dan weer gebaseerd op Space Oddity van David Bowie.

 

Ben jij klaar om af te tellen naar de laatste kandidaat van deze reeks? Daar gaan we!

 

Final Song ~ MØ

Dit lied is de laatste song, en dat op twee manieren! De Deense electropop-zangeres MØ bracht het nummer uit in 2016 en vergaarde er nationale bekendheid mee. In haar thuisland bereikte ze de vierde plaats in de hitparades. Het nummer gaat volgens de zangeres over je innerlijke kracht terugvinden. Als je dat lukt, kan je volgens haar al je dromen waarmaken. Wat een mooie boodschap om mee af te sluiten!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #40 ~ Final Countdown
The Battle #40 ~ Final Countdown

The Final Countdown
100%
Final Song
0%

Judy

05/01/2023, 19:11

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

21/06/2022, 12:53

De laatste battle mag voor mij gewonnen worden door The Final Countdown van Europe!

JariBeat

20/06/2022, 22:40

Oef dit is echt een hele moeilijke, ik hou van MØ en ik hou van dat nummer van Europe... Ik durf gewoon niet te stemmen

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid